Satın alınan Razer DeathAdder V2 sahte mi?

Merhabalar dün en ucuz 620 TL gibi bir fiyata Razer DeathAdder V2 buldum. Ürünü alırken site bana 50 TL daha kupon geldi yani 570 TL fiyatına aldım. Ürünün soru cevap kısmında ürünü bu hafta aldım. Fakat siteden seri numarası sorguladığımda olumsuz olarak çıkıyor. Sebebi nedir? Diye soru var. Ben de şüphelendim sahte olması ile ilgili satıcıya soru sordum. Üretici sayfasında seri numarası girdiğim de çıkar mı diye?

Satıcı: Türkiye'ye gelen mouselerde Razer sitesinde seri numarası çıkmamaktadır ancak sizler Razer destek ile görüşme sağlayıp mail üzerinden seri numaranızı sorgulatabilirsiniz. Ürünlerimiz orijinal ve faturalıdır. Fatura kesim tarihinden itibaren 24 ay boyunca garantisi mevcuttur dedi. Sizce bu ürün gerçek midir sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Türkiye'ye gelen mouselarda cihaz seri no çıkmamasının sebebi neymiş? Cihazı üretirken ''Bu cihaz Türkiye'ye gidiyor ona göre seri no koyalım'' mı diyorlar?

Nereden aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…