2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 16 Ekim 2023 #11 Dalga geçmeyin be olum yazık çocuğa parası yanmış. Üzgünüm dostum ama o hesabı ve paranı maalesef ki unut ve bir daha böyle saçma sitelere bulaşma. Hesap satışı yasak ve gördüğün gibi satan kişi geri alabiliyor
Dalga geçmeyin be olum yazık çocuğa parası yanmış. Üzgünüm dostum ama o hesabı ve paranı maalesef ki unut ve bir daha böyle saçma sitelere bulaşma. Hesap satışı yasak ve gördüğün gibi satan kişi geri alabiliyor
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ekim 2023 #12 ORGANIZE dedi: Sahibi alıp başkasına satacak başkası da aynı durumu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde.
ORGANIZE dedi: Sahibi alıp başkasına satacak başkası da aynı durumu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #13 Forumer dedi: Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sahibidir hesabı satan çalan biri hesabı tekrar geri alamaz kredi kartıyla bir işlem yaptıysa ticket açıp alabiliyor.
Forumer dedi: Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sahibidir hesabı satan çalan biri hesabı tekrar geri alamaz kredi kartıyla bir işlem yaptıysa ticket açıp alabiliyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.685 Makaleler 21 Çözümler 99 16 Ekim 2023 #14 Senin paralar birilerinin zurna dürümü oldu artık.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #15 KREmirhan dedi: Merhaba. Ben bir siteden hesap aldım ünlü bir siteden. 400tlik bir hesap. Fakat çalındı nasıl paramı geri alabilirim? Oynayacak hesap yokta. Genişletmek için tıkla... Bir de acaba niye hesap aldın ne için kendin niye hesap oluşturmadın.
KREmirhan dedi: Merhaba. Ben bir siteden hesap aldım ünlü bir siteden. 400tlik bir hesap. Fakat çalındı nasıl paramı geri alabilirim? Oynayacak hesap yokta. Genişletmek için tıkla... Bir de acaba niye hesap aldın ne için kendin niye hesap oluşturmadın.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 44 16 Ekim 2023 #16 Forumer dedi: Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Evet bu durumda çok yaşanıyor alınacaksa paylaşımlı hesaplar alınır en azından 25-50 TL zarar olur.
Forumer dedi: Sahibi satmıyor ki çalıyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Evet bu durumda çok yaşanıyor alınacaksa paylaşımlı hesaplar alınır en azından 25-50 TL zarar olur.
P PatatesEnes Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 390 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS/RTX 4060(mobile)/16 GB DDR5 RAM/ 512 GB m2 ssd Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #17 Üzerine soğuk suyun iyi gideceğini düşünüyorum.