Satın alınan Steam hesabı geri çekilebilir mi?

536396

Hectopat
GameSatış üzerinden 19 yıllık bir hesap satın aldım. Satıcının çok fazla değerlendirmesi var ve hepsi de olumlu. Hesapta hiç para harcanmamış, para harcadıktan sonra 19 yıl rozeti geldi. Parayı cüzdan kodu yoluyla aldım çünkü satıcı bana "hesapta kart ile alışveriş yapmaya çalışırsanız hesap bloke olur"dedi. Bir Rus mail sitesi üzerinden mail vardı ve onu kendi gmailimle değiştirdim. Steam Guard ekledim ve şifreyi değiştirdim. Bunun geri alınma ihtimali var mı? Bir süre sonra kart ile harcama yapmamın daha iyi olacağı söylendi. Tahmini ne zaman harcama yapmam lazım?
Ek olarak hesapta 4 adet oyun var.
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch.
Half-Life deathmatch: Source.
Counter-Strike: Source.
Hepsi de 16 Kasım 2004 tarihinde etkinleştirilmiş. Retail key yazıyor

Son düzenleme:
Steam hesabim çalındı derlerse kuruluş tarihini eski şifresini kullanıcı adını içindeki oyunlari Steam'e iletirlerse geri alma ihtimalleri var arkadaşımın hesabı çalındı ama sonra Steam destekden almıştı.

Bu oyunlar sanırım promosyon. Ücretsiz olarak eklenmiş gibi duruyor emin değilim. Bu işten anlayan birisi olsa da yardımcı olsa keşke. Kafam çok karışık.

Bu oyunlar sanırım promosyon. Ücretsiz olarak eklenmiş gibi duruyor emin değilim. Bu işten anlayan birisi olsa da yardımcı olsa keşke. Kafam çok karışık.

Hocam Steam hesap alım satımına karşı o yüzden hesap kendininmis gibi relax ol hesabın kuruluşunu hangi maile kayıtlı olduğunu hangi numaraya kayıtlı olduğunu falan not al bir sıkıntı olursa desteğe yazarsın zaten kendi mailini kayıt etmişsin ve bir de hesap yurt dışı kayıt edildiyse harcama yaparsan askıya alınabilir çünkü Steam her ülkeye başka politika uyguluyor oyunların fiyatları bile farklı.

Hesap Türkiye'de gözüküyor. Bana verilen mailde geçmiş mailler var adres değiştirilmiş. Sorduğumda kontrol etmek için girdiğini söyledi. O mailinde şifresini değiştirdim. Kart girmeyi düşünmüyorum zaten. Ben satın aldığımda stokta 1 tane vardı. Şimdi yine 1 tane var gözüküyor. Farklı bir hesap koyulmuş. Umarım zamanla bu hesapları bir şekilde geri cekmiyorlardır.

Bende bir kere o siteden Valorant hesabı almıştım aldığım satıcı herkese 1 hesap veriliyor falan diyordu ve hesapladin fiyatlarida 30 40 TL civarıydı bende aldım ve 2 gün sonra hesabın şifresi falan değişmişti büyük ihtimal sana da aynı şey oldu böyle saticilari şikayet etmek gerekiyor ama herkes nasıl olsa çok para vermedim diye şikayet etmiyor ama Steam işi farklı olabilir Steam Guard bayağı güvenilirdir. çok fazla supheleniyorsan satıcıya yaz hesaba giriş yapamıyorum falan diye hemen yenisini veriyim falan derde yada engellerse anlarsın

Hesap şu an bende. İlerisi için tedirginliğim var sadece.

Konuyla alakasız ama Merak ettiğim ve anlamadığım için soruyorum bu hesabı neden aldınız ki içinde oyunda yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…