Satın alınan Steam hesabının geri alınabilme ihtimali var mı?

YouNeveeJust

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce 18 yıllık Steam hesabı aldım 50 TL'ye. Hesapta hiç ödeme yapılmamış ama hesap sahibi ilk mail kayıp olduğu için değiştirmen lazım dedi. Ben buna oyun falan aldım kartım ile ödeme yaptım tekrar belirtiyorum hesapta hiç ödeme yapılmamıştı. Kısıtılama bile vardı. Ödeme yapıp guard ekledim. Geri çekilme gibi bir durumu olur mu?

Son düzenleme:
O tarz eski hesapların giriş adı ile ilk e-postası genelde aynı olduğu için belirli bir yöntemle bilgileri ele geçiriliyor ve öyle satılıyor. Her ne kadar bunun gibi eski, harcama yapılmamış sıfır hesap, 10 yıllık/5 yıllık CS:GO tecrübe jetonuna sahip adı altında satılan hesapları satın almak güvenilir gözükse de değil. Çünkü içlerinde seneler önce Half-Life Platinum Pack vs. gibi CD anahtarı ile etkinleştirilmiş Valve oyun paketleri vs. olabiliyor. Tabii bu CD anahtarı bilgisinin satıcıda olması imkansız, çünkü hesapları etik olmayan yollar ile ele geçirip satıyorlar.

Valve de hesabın satın alındığını anlarsa kilitliyor ve Steam desteğe bunun hakkında yazdığınızda hesabın kilidinin açılması için en birincil sahiplik bilgisi olarak bu seneler önce aktifleştirilen oyun paketinin CD anahtarı bilgisini istiyor, ve hesap elinizde patlamış oluyor. Çevremdeki birkaç kişi sırf eski görüneyim, 10 yıllık/5 yıllık CS:GO tecrübe jetonum olsun vs. düşüncesiyle bu tarz hesaplardan satın almıştı, hepsinin hesapları kilitlendi. Kilitlenmeden en fazla 1.5 sene dayandı birininki. Yani hesabın geri alınma ihtimalinden çok bunu düşünün. Satın alarak hata etmişsiniz.

Son düzenleme:
İlk mailin kayıp olduğuna inanıyorsanız alamaz.
2-3 sene önce 15 yıllık hesap almıştım. Bol oyunlu vs. levelı yüksek. Para harcanmış bir hesaptı. Ama geri alınabilme ihtimaline karşı skinleri aktaramadım. Bende sattım gitti.

Hesabın sahibi isterse hesabı geri çekebilir ilk mail ile yani tavsiye etmem ben almanı.

Hesabın sahibi isterse hesabı geri çekebilir ilk mail ile yani tavsiye etmem ben almanı.
Hesap 1 yıldır elimde şuana kadar bir şey olmadı

1 yıl oldu şuan bir sıkıntı yok

Hiçbir şey aktifleştirilmemiş yani hesaba girdiğim sanki yeni açılmış hesap gibiydi ismi profili ödeme detayları

Hiçbir şey aktifleştirilmemiş, yani hesaba girdiğim sanki yeni açılmış hesap gibiydi. İsmi, profili, ödeme detayları.

Öyle oluyor zaten, o kısımlar dokunulmamış oluyor. O kısımlardan bahsetmemiştim.

Bu bağlantıda en aşağı inip ekran görüntüsü atar mısınız?

1 yıldır almadıysa adam ilk maili kaybetmiştir.

1 yıldır almadıysa adam ilk maili kaybetmiştir.

Hiç belli olmaz ki. Belki adam bir sebepten oyun oynamaya ara vermiştir, belki bilgisayarını satmıştır, ya da aynı hesap şu an başka bir yerde satıştadır ve başka birisi satın aldığı anda cortlayacak. Bilemeyiz ki. Umarım çok para vermemişsinizdir, ve umarım çok para yatırmazsınız o hesaba.

Haklısın hocam ben satın aldığım hesaplara para yatırmam sağı solu belli olmuyor satıcı arkadaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…