UNBALANXED Centipat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #11 YouNeveeJust dedi: Hesap 1 yıldır elimde şu ana kadar bir şey olmadı. 1 yıl oldu şu an bir sıkıntı yok. Hiçbir şey aktifleştirilmemiş yani hesaba girdiğim sanki yeni açılmış hesap gibiydi ismi profili ödeme detayları. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bir sıkıntı var mı?
YouNeveeJust dedi: Hesap 1 yıldır elimde şu ana kadar bir şey olmadı. 1 yıl oldu şu an bir sıkıntı yok. Hiçbir şey aktifleştirilmemiş yani hesaba girdiğim sanki yeni açılmış hesap gibiydi ismi profili ödeme detayları. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bir sıkıntı var mı?
Y YouNeveeJust Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #12 UNBALANXED dedi: Hocam şu an bir sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... kitlendi hesap alma sakın
UNBALANXED Centipat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #13 YouNeveeJust dedi: Kilitlendi hesap alma sakın Genişletmek için tıkla... Almıştım bile hocam 90 TL'ye CS:GO Prime de alacaktım ama herkes kilitlendi diyor almayacağım zararın neresinden dönersek kârdır diyelim artık.
YouNeveeJust dedi: Kilitlendi hesap alma sakın Genişletmek için tıkla... Almıştım bile hocam 90 TL'ye CS:GO Prime de alacaktım ama herkes kilitlendi diyor almayacağım zararın neresinden dönersek kârdır diyelim artık.
Y YouNeveeJust Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #14 UNBALANXED dedi: Almıştım bile hocam 90 TL'ye CS:GO Prime de alacaktım ama herkes kilitlendi diyor almayacağım zararın neresinden dönersek kârdır diyelim artık. Genişletmek için tıkla... evet uzak dur valla başka hesaplar satın al digi olmayan hesap
UNBALANXED dedi: Almıştım bile hocam 90 TL'ye CS:GO Prime de alacaktım ama herkes kilitlendi diyor almayacağım zararın neresinden dönersek kârdır diyelim artık. Genişletmek için tıkla... evet uzak dur valla başka hesaplar satın al digi olmayan hesap
UNBALANXED Centipat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #15 YouNeveeJust dedi: Evet uzak dur vallahi başka hesaplar satın al digi olmayan hesap Genişletmek için tıkla... Digi ne dostum anlatır mısın?
YouNeveeJust dedi: Evet uzak dur vallahi başka hesaplar satın al digi olmayan hesap Genişletmek için tıkla... Digi ne dostum anlatır mısın?