Steam Satın alınan Ubisoft oyunları hesapta görünmüyor

NeganS354

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Steam hesabımdan bir oyun aldım (Ubisoft oyunu) oyuna girmeye çalışınca Ubisoft hesabıma giriş yapmamı istedi ama bu hesapta aldığım oyun yok. Steam'den girmeye çalışınca hata veriyor ve oyuna giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Ubisoft oyunu aldıysanız oyunu indirdikden sonra oyunu açmaya çalıştığınızda size Ubisoft hesabınızla eğer ki yoksa yeni hesap açıp o hesapdan girmeye zorlar Ubisoft hesabınız yoksa açın ve o hesabları birbirine otomatik oyun senkronize için Ubisoft'un yaptığı zorunlu bir bağlama dır.(benim Steam hesabımda Watch Dogs Legion var ben ilk indirdiğimde Ubisoft'tan girmemi istedi bende hesap olmadığı için ben normal bir şekilde hesap açtım ve oyun şu anda Steam üzerinden Ubisoft'ta bağlı Steam'i açmaya gerek kalmadan Ubisoft'tan girebiliyorum).Ubisoft hesabı isteme amacı eğer ki ileride Steam'den değil de Ubisoft'tan girmek istersen diye oyununbir kopyasınıda eşleştirdiğin Ubisoft hesabına atıyor. Oyunu ilk indirdiğinizde bir Ubisoft hesabıyla Steam'i eşleştirdiniz mi onu düşünün.

Yeni Ubisoft hesabına giriş yaptım Steam'den oyna dedim hala aynı hatayı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…