Aranızda bilenler illaki vardır ama ben bilmeyenlere yaşadığım şeyi anlatacağım. İsmini veremediğim bir site (herkes biliyordur, en büyük oyuncu pazarı sözde) bu sitedeki satıcıların çoğu yan hesaplarıyla kendilerine değerlendirme yapıyorlar. Yorum yapanların kullanıcı isimlerinin sonuna koydukları sayılar hep benzer ve aynı sayılar (131313, 121212 gibi). Siz de değerlendirmelere bakıp "bu satıcı iyiymiş." deyip alıyorsunuz hesabı. Sonra da Riot'a bir ticket açıp alıyorlar hesabı. Benim aldığım hesap 0 seviyedeydi, sadece gece mağazası için almıştım. Benim düşündüğüm şey şuydu; adam zaten para falan da yatırmamış, VP kodları yok, hesabı geri alamaz. Ama ona rağmen bana hiçbir mail gelmeden hesabı kendi üzerine alabilmiş. Kendisine yazdım, "hesabım çalındı." diye, kendisi bana gerekli bilgileri verdi. Riot'a yazdım ve "bilgiler uyuşmuyor." dedi. Riot'a VP kodlarını falan her şeyi atmama rağmen geri vermediler. Yani o sitelerden hiçbir hesap satın almayın. Adamın elinde sadece ilk mail ve hesabın ne zaman açıldığı bilgisi varsa alabilir hesabı. Siz de bir bardak soğuk su içersiniz benim gibi. Zaten birçok kişi biliyor bunu, ben 0 seviye hesapları bile almamanız için yazdım bunları.