Satın alınmadığı hâlde Minecraft satın alınmış olarak görünüyor

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar şu an başıma gelmiş çok garip bir olayın aydınlanmasında sizlerin yardımını istiyorum. 1 saat önce Minecraft'ı kendi sitesi üzerinde satın alacaktım, sitesine çok uzun yıllardır girmiyordum. Her neyse siteye kaydolayım derken ilk giriş yapayım dedim belki hesabım vardır diye, giriş yaparken Microsoft hesabı üzerinden giriş yapılabildiği gördüm ve yaptım. Bir de ne göreyim Minecraft Java Edition satın al kısmı yerine görünüşü değiştir kısmı var yani oyun satın alınmış gözüküyor. Ulan premium serverlere gireyim dedim çatır çutur giriyorum hepsine hiçbir sıkıntı yok. Microsoft'a giriyorum satın alınma kısmına şöyle bir ekran beni karşılıyor:

1718816607873.png

Evet arkadaşlar bundan tam 7 yıl önce oyunu "ücretsiz" bir şekilde almış olduğum gözüküyor ancak bu Java Edition değil başka bir sürümü. Şimdi gelelim sorularıma:

1- ben Java Edition almamış olmama rağmen 7 yıl önce bir şekilde bu Windows sürümünü aldığımı hatırlıyorum (nasıl aldığımı hatırlamıyorum) acaba bu 7 yıl içerisinde Minecraft ekibi Windows sürümü olan kullanıcılarına Java Edition'ı ücretsiz mi ekledi hesaplarına yoksa başka bir şey mi var?

2- şimdi ben oyuna girdiğimde steve ve alex skinleri dışında başka bir skin vardı hesapta ancak ben yüklemedim bu nasıl olmuş olabilir? Bir başkasının benim hesabıma girdiğini düşünmüyorum çünkü hesaba girdiğimde kullanıcı adını ben kendim oluşturdum eğer başkası benim hesabıma girseydi kendisi ismi oluştururdu herhalde oynayabilmek için.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı