Satış sitelerinde nasıl başarılı olunur?

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, İtemsatış'da satış yapıyorum çok değil 17 başarılı işlemim var düzenli satış yapamıyorum ne satacağımı bulamıyorum. Kolay yoldan ne satılabilir, random hesaplara göz gezdirdim tedariğini nasıl yapıyorlar bulamadım. Genelde Valorant ile uğraşıyorum.

Merhaba, İtemsatış'da satış yapıyorum çok değil 17 başarılı işlemim var düzenli satış yapamıyorum ne satacağımı bulamıyorum. Kolay yoldan ne satılabilir, random hesaplara göz gezdirdim tedariğini nasıl yapıyorlar bulamadım. Genelde Valorant ile uğraşıyorum.

Kolay yoldan ne satılabilir sorusunu cevaplayamam. Herkes kendini başarılı bulduğu alanda bir şeyler satmalı bence. Zaten belli bir satış sayısına ulaşmış güvenilir kişiler var. Doğal olarak insanlar da bu satıcıları seçiyor. Size tavsiye olarak sattığınız ilanın ilan fotoğrafı ve başlığı ilgi çekici olmalıdır. İlan açıklamasında vadetmediğiniz şeyler yazmayın, açıklayıcı net ve göze hitap etmeli. Diğer satıcılar ilanlarına vitrin bastığından sizin ilanınız ilk sayfada çıkmayacaktır. Bu yüzden ya sizde vitrin basın ilanınıza ya da fiyatı daha uygun tutun( minimum satıs fiyatı varsa aşagışında koymayın. Uyarı yeme riskiniz var.) Aklınıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz.
Ek tavsiye: Bu kategoride fazla satış gerçekleştirmiş satıcıların profillerini ve ilanlarını inceleyin.

Kolay yoldan ne satılabilir sorusunu cevaplayamam. Herkes kendini başarılı bulduğu alanda bir şeyler satmalı bence. Zaten belli bir satış sayısına ulaşmış güvenilir kişiler var. Doğal olarak insanlar da bu satıcıları seçiyor. Size tavsiye olarak sattığınız ilanın ilan fotoğrafı ve başlığı ilgi çekici olmalıdır. İlan açıklamasında vadetmediğiniz şeyler yazmayın, açıklayıcı net ve göze hitap etmeli. Diğer satıcılar ilanlarına vitrin bastığından sizin ilanınız ilk sayfada çıkmayacaktır. Bu yüzden ya sizde vitrin basın ilanınıza ya da fiyatı daha uygun tutun( minimum satıs fiyatı varsa aşagışında koymayın. Uyarı yeme riskiniz var.) Aklınıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz.
Ek tavsiye: Bu kategoride fazla satış gerçekleştirmiş satıcıların profillerini ve ilanlarını inceleyin.
Valorant hakkında bilgim var hesap alma-satma vesaire, bu kategoriyi biliyorsanız en çok satılan hesaplar nedir onu soracaktım. Random mu, ucuz hesap mı, demir-bronz ranklı hesaplar mı ?
Birde youtube instagramda izleyici beğeni falan satıyorlar onu nerden tedarik edebilirim siteden yapıyorlar galiba hangi site bilmiyorum ama ucuz bir site bulamadım.

Valorant hakkında bilgim var hesap alma-satma vesaire, bu kategoriyi biliyorsanız en çok satılan hesaplar nedir onu soracaktım. Random mu, ucuz hesap mı, demir-bronz ranklı hesaplar mı?
Bir de YouTube Instagram'da izleyici beğeni falan satıyorlar onu nereden tedarik edebilirim siteden yapıyorlar galiba hangi site bilmiyorum ama ucuz bir site bulamadım.

Valorant hesap satma kategorisinde bir bilgim yok. Piyasayı inceleyebilirsiniz ya da kendiniz farklı kategorilerde ilan açıp alan kişiler olursa bunu test edebilirsiniz. İlanların görüntülenme sayılarına bakabilirsiniz. Çok satış yapan satıcıların profiline girip değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz hangisi daha fazla satılıyor diye.
Beğeni, takipçi, izlenme işlerini panellerden yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Eğer panelden yapmak istiyorsanız maalesef çok az kar marjı alacaksınızdır. Eğer kendi sisteminizle yapacaksanız işler değişebilir fakat site(panel) ile yapmak çok karlı olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı