Satisfactory alınır mı?

İmkansız Sırf AFK süreleriyle beraber oyunun bitme süresi ortalama 100-150 saati buluyor.

Aynı düşüncedeyim DLSS+FrameGen zımbırtılarını bile açmıyorum. Ham görüntüyü seviyorum. az önce full+full 50FPS RDR2 den çıktım asla da gocunmuyorum.
FrameGen'i hiç denemedim ama DLSS'i kalite modunda açıyorum ben mecbur. Sistemim o kadar güçlü değil çünkü günümüz şartlarında.

Ben satisfactory de 2nci veya 3ncü uzay asansörüne gelmeden sıkılıp çıkıyordum bi yerden sonra kafam almıyor abi.

Ben satisfactory de 2nci veya 3ncü uzay asansörüne gelmeden sıkılıp çıkıyordum bi yerden sonra kafam almıyor abi.
Excel falan yoruyor beni.

Ben Satisfactory de 2nci veya 3ncü uzay asansörüne gelmeden sıkılıp çıkıyordum bir yerden sonra kafam almıyor abi.

Eğer çok oynadıysanız evet öyle oluyor. Ama uzun bir aradan sonra şöyle bir dönüp arkadan müzikle beraber çöl biyomunda devasa bir fabrika inşa etmenin keyfi çok başka oluyor be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…