Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Merhaba, Satisfactory'de otomasyon demir bakır ve beton farmları kurarak aşama 1'i bitirdim fakat uzay asansöründeki görev hala aşama 1'i bitirin diyor ve garip bir eşyadan 50 tane istiyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Merhaba, Satisfactory'de otomasyon demir bakır ve beton farmları kurarak aşama 1'i bitirdim fakat uzay asansöründeki görev hala aşama 1'i bitirin diyor ve garip bir eşyadan 50 tane istiyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Mart 2023 #2 Garip bir eşyadan 50 tane yapmanız gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 19 Mart 2023 #3 Uzay asansörüne malzemeleri koydunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 SHYAH dedi: Garip bir eşyadan 50 tane yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam teşekkürler, altında tarifi yazıyormuş görmemiştim. SHYAH dedi: Garip bir eşyadan 50 tane yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... çözüm aslında bu değil. birleştiriciden mil ve geliştirilmiş plakayi kullanarak o eşyayı elde ediyoruz. Son düzenleme: 22 Mart 2023 Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Garip bir eşyadan 50 tane yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam teşekkürler, altında tarifi yazıyormuş görmemiştim. SHYAH dedi: Garip bir eşyadan 50 tane yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... çözüm aslında bu değil. birleştiriciden mil ve geliştirilmiş plakayi kullanarak o eşyayı elde ediyoruz.