hikmetmirac Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Satisfactory'i Epic'den aldım ve indirdikten sonra oyunun dilini İngilizce gördüm, üstüne ayarlarda dil değiştirme seçeneği bulamadım. Yüklerken değiştirilir mi dedim onda da yüklerken dil seçeneği sunmuyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023
Satisfactory'i Epic'den aldım ve indirdikten sonra oyunun dilini İngilizce gördüm, üstüne ayarlarda dil değiştirme seçeneği bulamadım. Yüklerken değiştirilir mi dedim onda da yüklerken dil seçeneği sunmuyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 24 Mayıs 2023 #2 Oyun destekliyor hocam, ayarlarda olması lazım ben oynadığımda ayarlardan değişiyordu. Options>gameplay>language. Artı 0 Eksi
Oyun destekliyor hocam, ayarlarda olması lazım ben oynadığımda ayarlardan değişiyordu. Options>gameplay>language.
KS KS hikmetmirac Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #3 WHT dedi: Eki Görüntüle 1791290 Oyun destekliyor hocam, ayarlarda olması lazım ben oynadığımda ayarlardan değişiyordu. Options>gameplay>language. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol, benim hatam. Görmemişim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
WHT dedi: Eki Görüntüle 1791290 Oyun destekliyor hocam, ayarlarda olması lazım ben oynadığımda ayarlardan değişiyordu. Options>gameplay>language. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol, benim hatam. Görmemişim.