Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Guncelleme.gelirse yamayi tekrar kurucan hepsi bu save dosyanla baglantili bir sey degil bu save ayri bise bu ayri bise

Guncelleme.gelirse yamayi tekrar kurucan hepsi bu save dosyanla baglantili bir şey degil bu save ayri bir şey bu ayri bir şey

Save dosyası nerede tutuluyor? Neden pak dosyası değişince saveler gidiyor?

Eğer saveler pak içinde tutuluyorsa yama kaldırma BAT dosyasında sadece önceki .bak olarak uzantı eklediği dosyayı .pak dosyasına çeviriyor. Yani yama yapıp oynadıktan sonra yamayı kaldırırsam save dosyaları silinecek demek oluyor bu.

Save dosyalarin bir alakasi yok diyorum onlar ayri bise hahahahaa ikna mi etmem lazim seni nasil yapalim

Save dosyalarin bir alakasi yok diyorum onlar ayri bir şey hahahahaa ikna mi etmem lazim seni nasıl yapalim

Ben de diyorum ki neden save dosyam siliniyor pak dosyasını silince? Save dosyası derken de save dosyası nerede onu da bilmiyorum. Aradım bulamadım.

Hocam boş ver İngilizce oynamak daha iyi dil gelistirmis olursun pak dosyasinda save dosyasi ilk defa duyuyorum hayatta basarilar dostum.

Tekrar tekrar denediğim ve gözümle oyunda kaydettiğim kayıtların yok olduğunu gördüğüm şeyleri söylüyorum. Pak dosyasını silip orijinal pak dosyasına geçtiğimde kayıtlarım yok oluyor.

Tekrar tekrar denediğim ve gözümle oyunda kaydettiğim kayıtların yok olduğunu gördüğüm şeyleri söylüyorum. Pak dosyasını silip orijinal pak dosyasına geçtiğimde kayıtlarım yok oluyor.
Bilmiyorum abi hiç başıma gelmedi acemi olarak oyun gelistirici biriyimdir ama bilemedim abi sen bi bak yinede

Bilmiyorum abi hiç başıma gelmedi acemi olarak oyun gelistirici biriyimdir ama bilemedim abi sen bir bak yine de.

Oyun çöktükten sonra dosyaları doğrulattım. Doğrudan efekanın .pak dosyasını attığım için ID'm değişmiş. Dosyaları doğrulayınca eski ID'ye dönmüş ve kayıtlarım görünmez olmuş.

Bilgi bekleyen arkadaşlar için:
Güncelleme: Oyunun Türkçe çevirisi tamamlandı. Resmi kaynaklar pazartesi (23-09-24) gelecek olan patch ile oyuna ekleneceği bilgisini benimle paylaştı bilginize.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Yarını bekliyoruz bakalım. Yarın gelmezse salı günü pak dosyasını güncelleyeceğim. Narrative içinde 2 adet kod hatası yapmışım { ekini eklemediğim için oyun içinde yazı görünmüyor.

Sana 2 tane dosyayı işlenmemiş olarak paylaşıyorum o halde. Yarın türkçesi çıkmazsa eklemesini yaparsın. Güncellemeden sonraki dosyaya kendim ekledim senin de işine yarayacaksa burada kalsın dosya. İstekle ilgili bir mesaj gelmedi. Yotube da yazdıysan bildirim gelmemiştir.

Ek olarak zaten bendeki çeviri %85 kısmını çeviriyor oyunun. Geriye multiplayer içerikleri kalıyor. Onları çevirmemiştim. Yarınki çıkacak sürüm eğer %98-100 arası bir çeviri ise resmi çeviri tabii ki daha iyi olacaktır. Bu attığım dosya ise hataların düzeltildiği güncel dosyadır. phase 2 de bir parantez sorunu vardı onu düzelttim.

Pak dosyası 1.0.2 sürümüne güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…