Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Eski Türkçe dosyasındakileri alıp eksikleri deepl Yandex Google yapay zeka aracılığı ile çevirip oyun bilgisini ekleyip çevirdim İngilizcem pek yok ama düzgün olduğunu düşünüyorum bazı yerlerde sorun olabilir onları düzeltiriz

Tek tıkla oyuna eklemeyi de hallettim. Şu an hazır paylaşacak gibiyim.

Resmi dil çevirisi olarak kabul etmezler. Hata oldukça fazla olur. Neyse haftaya bitiririm diye umuyorum. Konusunu açacağım ilerleyen günlerde.

Resmi dil çevirisi olarak kabul etmezler. Hata oldukça fazla olur. Neyse haftaya bitiririm diye umuyorum. Konusunu açacağım ilerleyen günlerde.

Topluluk çevirisi %81 de

MonRaido ile konuşmuştum o daha iyi bir açıklama yapar ama önce Dc den başvuru yapılması lazım onlar yetki link paylaşıyor
hocam nereden bakıp takip ediyoruz bu bilgiyi bizimlede paylaşırmısın

Hocam nereden bakıp takip ediyoruz bu bilgiyi bizimlede paylaşır mısın?

Çevirmenler için kendi DC sunucusunda yetki veriyorlar oradaki linkten kayıt yapıyorsun.

Çevirmenler için kendi DC sunucusunda yetki veriyorlar oradaki linkten kayıt yapıyorsun.
Eğer topluluk çevirisi %80 aşılmışsa oyuna yakın bir zamanda güncelleme getirip eklerler. Oldukça yavaş çeviri yapıyorlar bunu da belirtmek lazım. Ama çeviriyi yapana ulaşamadım her kim ise.
Bana verilen cevap şu:
Thank you for your interest in contributing to Satisfactory by volunteering as translator.

However, we do not grant translation access to brand new users for safety reasons. Please make yourself at home first, and feel free to open a ticket again in a couple of weeks. Thank you for your understanding!

Konuşmacıyı %100 el çevirisi olarak paylaşıyorum. Hazır eklenmiş pak dosyası. Oyunun direk olarak Satisfactory\FactoryGame\Content\Paks içine dosyayı atıp değişime evet deyin. Değiştirmeden önce pak dosyasının yedeğini almayı unutmayın.

Oyunu oynanabilecek seviyede çevirdim. %40 şuan linkten indirebilirsiniz. (Translate değildir)

Türkçesi çıktı
Sözde topluluk çok yavaşlar

Son düzenleme:
Oyunun klasörlerinde hala Türkçe dosyası bulunuyor. Steam uygulamasını açın. Kütüphaneye gelin. Satisfactory e sağ tıklayıp özellikler deyin. Genel kısmının altında BAŞLATMA SEÇENNEKLERİ var. Oraya -language=tur yazın. Oyun Türkçe olacaktır.

Oyun tam sürüme geçerken oyuna yeni eklenen dosyaların Türkçeye çevirisi yapılmadığından oyun içindeki ayarlardan kaldırmışlar. Anlattığım şekilde Türkçeye çevirisi yapılmış kısmı kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…