Satisfactory oynanır mı?

GörkemZ0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Steam'de ilk bahar indiriminde Satisfactory 30 TL'ye düşmüş benim kuzenle birlikte oynayacağız. Alınır mı? Sararmı fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tamamen planlama üzerine kurulu. Verimli ve stabil bir üretim hattı oluşturmak için tesisi en başta iyi tasarlamak gerekiyor. Tabi ilk seferde mükemmeli yakalamak mümkün değil. Her malzemenin girdi-çıktı miktarlarına,taşıma bantlarının hızlarına hatta elektrik tüketimine kadar tüm makinelerin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmek lazım. Aynı zamanda haritada uzak yakın demeden neredeyse bütün hammadde kaynaklarından faydalanmak gerekiyor. Yoksa üretim hızı düşük kalıyor. Bu da oyunda gelişmeyi zorlaştırıyor. Kısaca öylesine açıp kafama göre oynayayım denilecek bir oyun değil. Bu şekilde oynanırsa bir noktadan sonra üretim o kadar düşük kalacak ki bir sonraki aşamaya geçmek için gereken malzemeleri üretmek gerçek zamanlı olarak onlarca saat sürecek. Bu da kısa sürede oyundan soğutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…