Satisfactory Steam'de 50 Lira

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
lisans öğrencisi
Epic Games'de özel olarak bulunan Satisfactory, dün itibariyle Steam'e çıktı. Şaşırtıcı olan olay ise, Epic Games'de 100 liraya satılan oyun, Steam'de 50 lira gibi bir fiyattan satılmaya başladı.

Böyle bir gelişmeden sonra Heavy Rain, Detroit: Become Human gibi sadece Epic Games'de satılan oyunların, Steam'e çıktılarında daha ucuza satılması, sizce söz konusu olabilir mi?

Screenshot_22.png

Screenshot_23.png

Son düzenleme:
Epic'te de fiyatı 50 TL olarak güncellenecektir yakında. Close to the Sun oyunu da 89 liradan 32 liraya düştü Steam'e geldikten sonra. Dediğin oyunların da düşük fiyattan gelmesi muhtemel.

Epic Games'de özel olarak bulunan Satisfactory, dün itibariyle Steam'e çıktı. Şaşırtıcı olan olay ise, Epic Games'de 100 liraya satılan oyun, Steam'de 50 lira gibi bir fiyattan satılmaya başladı.

Böyle bir gelişmeden sonra Heavy Rain, Detroit: Become Human gibi sadece Epic Games'de satılan oyunların, Steam'e çıktılarında daha ucuza satılması, sizce söz konusu olabilir mi?

Eki Görüntüle 586919

Eki Görüntüle 586920
Olabilir.Hem hep Epic Games mi bize güzellik yapacak?

Eki Görüntüle 586919

Eki Görüntüle 586920

Epic Games Steam'de 400TL civarı Borderlands i beleşe 5 6 günlüğüne vermişti. Bu bence çıkış fiyatı yakına pahalı olur.

Epic Games Steam'de 400TL civarı Borderlands i beleşe 5 6 günlüğüne vermişti. Bu bence çıkış fiyatı yakına pahalı olur.
Eğer ücretsiz oyunlar hakkında konuşacaksanız, indirim zamanlarında Borderlands'i 12 liraya alabiliyordunuz. Tabi ücretsiz olarak almak istiyorsanız, ilk önce Epic Games'in kurulmasını, daha sonra ise 2 yıl bekleyip ücretsiz olarak dağıtılmasını beklemeniz lazımdı.

Efendim az önce sabit fiyatından bahsediyorum yazmışsınız şimdi de indirimlerde 12 liraya alabiliyorsunuz yazmışsınız biraz kendi kendinizi çürütmüyor musunuz acaba.
Sonuçta oyu Epicte şu anda bu konunun açıldığı vakte göre 30 liraya satılıyor ister indirimli olsun ister kampanyalı olsun ister kuponlu fiyatı bu ve buna göre konuşuyoruz.

@KlerhFi 400 liralık oyunu Epic Games beleş verdi demek ne demektir acaba?

Verilen beleş oyunların fiyatını hakkında konuşmak için bu konuyu açmadım. Epic özel oyunun Steam'de daha ucuz satıldığını söylemek için açtım. Ama farklı mesajlar gelince, ben de ona göre yazdım.

Fiyat karşılaştırması yapılırken, Epic'de 'kuponla' Cyberpunk 2077 190 lira, Steam'de ise 250 lira demek, sizce tutarlı bir karşılaştırma mı?

Şu olay sadece bana mı garip geliyor? Epic mağazası açılacağı zaman Epic daha az komisyon aldığı için oyunları daha ucuz satar. Bu sayede Steam’de de oyunların fiyatı düşer. Rekabet oyunculara yarar denmişti. Ama Epic para basıp sadece kendisinde sattığı için istediği fiyata satmaya başladı. İki yerde de satılan oyunlar zaten aynı fiyattan satılıyor. Sonra oyunlar Steam’de daha ucuz satılmaya başlayınca Epic fiyat düşürdü. Tam tersi olması gerekirken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı