Satışı olmayan oyunlarda korsana destek verilmeli

Site adı her yerde geçiyor ama. Her yerde Fitgirl'i görüyorum ben mesela. Verilemez diyorsunuz ama veriyorlar. Kastettiğim şey de buydu zaten.
Fitgirl'ün güvenilir olup olmadığı sorulabilir ancak belirli bir oyunun korsan indirme linki verilemez.

Şu an yazdığınız şey zaten anlatmaya çalıştığım şeydi. Link vermek yerine sadece site adı söylemek. Link vermek zaten yasak. O yüzden site adı demiştim sadece.
Site adı vermek de bazen sorun çıkarabilir. Örneğin arkadaş yukarıda link paylaşıp kimse ban yemedi demiş ancak bunun doğruluğunu o bilemez. Konu da mesaj gönderimine kapalı zaten. Fitgirl güvenilir mi diye araştıran olursa önüne çıksın diye konu silinmemiş.

Ayrıca siz temiz kalpli olsanız bile bazı üyeler "Şu şu ismi yaz .com yaz oluyor." tarzı şeyler yazarak site adı vermeyi de link yazmadan link söylemiş olarak kötüye kullanabiliyorlar. Kuralların şimdiki hâlinin en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Desteklemiyorum ama indirecekseniz indirin, buna bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumda bir miktar ve üzerindeki oyunlara (miktarı unuttum) zaten destek var. Bence de artık satışı olmayan ve/veya olsa bile aşırı ve gereksiz fiyatlarda olan oyunlarda sorunsuz crack linki veya direk dosyasının paylaşılması sorun olmamalı. En azından site linki veya adı paylaşmakta sorun olmamalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…