Satlık masaüstü toplama bilgisayar

Meşe Odunu

Hectopat
Merhaba. Fotoğrafta gördügünüz bilgisayar satılıktır. 550 Tl dir. Toplama bir bilgisayardır. Alıcı arkadaşa monitörüde verilir. Fakat monitörün sol yan tarafı çatlaktır. Çam bölüm degil laylon taraftır. Kasanın bir tek sorunu vardır. Arada sırada fan aşırı derece gürültülü çalışıyor. Ps3 ikinci el kırılmamış temiz ile takas olabilir .

1.)

2.)

3.)

4.)

Not : Gta 4 ve Combat arms eu ve World of tanks oyunları donmadan güzel grafikte oynayabılırsınız.

İlk söyleyeceğim şey, yazım kurallarına dikkat edin.
İkincisi, bilgisayarın bileşenleri hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz.
Üçüncüsü, söylediğin oyunların takılmadan oynandığını söylemişsiniz ve herhangi bir test sonucu yok. (Ekran kartını belirtmemişsiniz zaten.)
Dördüncüsü ve sonuncusu, konuyu yanlış yere açmışsınız. İkinci El altforumuna açmış olmanız gerekirdi.

Moderatörlerden konunuzun taşınmasını rica edin. Hayırlı satışlar.

Sistem hakkında bilgim yok o yüzden fotoğraflarını çektim ki bakınız diye ben bunu kuzenım den almıştım 1 yıl oldu kusura bakmayın yanlış yere açmışım

Operating System
Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHz 58 °C
Yorkfield 45nm Teknoloji
RAM
2,00GB Tek-Kanal DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-ES2L (Socket 775)
Graphics
W1942 (1440x900@60Hz)
1024 MBNVIDIA GeForce 9400 GT (Undefined) 50 °C
Storage
149GB SAMSUNG HD162GJ ATA Device (SATA) 25 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Aygıtı

Özellikleri bunlardır .

Parça parça satılıyor mu? Arkadaşım anakart arıyor daha bulamadık. Slotlar uyuşuyor. Anakart ne kadar olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…