Alppinae Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Valorant VP satmak istiyorum, nereden tehmin edilir uygun fiyata? Yazılımcıyım, web sitem var. Orada satmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Valorant VP satmak istiyorum, nereden tehmin edilir uygun fiyata? Yazılımcıyım, web sitem var. Orada satmak istiyorum.
Sendurmen Kilopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600 Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Muhtemelen bulamazsın, ByNoGame vs gibi siteler kodları anlık olarak oluşturup veriyorlar. Riot'tan izinleri var, onlardan ucuzunu bulamazsın. Artı 0 Eksi
Muhtemelen bulamazsın, ByNoGame vs gibi siteler kodları anlık olarak oluşturup veriyorlar. Riot'tan izinleri var, onlardan ucuzunu bulamazsın.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Facebook'ta toptancı gibi elemanlar oluyor, onlarla anlaşıp ucuza alıp öyle satarabilirsin fakat onlar da ne kadar güvenli bilemem. Harici Kabasakal gibi yerlerden alıp üzerine az bir fark koyarak satabilirsin. Artı 0 Eksi
Facebook'ta toptancı gibi elemanlar oluyor, onlarla anlaşıp ucuza alıp öyle satarabilirsin fakat onlar da ne kadar güvenli bilemem. Harici Kabasakal gibi yerlerden alıp üzerine az bir fark koyarak satabilirsin.
S siyahkusak41 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 Vatangame sitesi Riot'un yetkili satıcısı oradan ucuza alabilirsin bence. Ben oradan 10'dan fazla kod aldım hiç sorun yaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Vatangame sitesi Riot'un yetkili satıcısı oradan ucuza alabilirsin bence. Ben oradan 10'dan fazla kod aldım hiç sorun yaşamadım.