Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 12 Nisan 2022 #1 Merhaba, açılış önerisi istiyorum. Beyaz taraf olarak. Siyahta sicilya savunması oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 12 Nisan 2022 #2 Bu kanaldaki videolardan izleyerek açılış fikirleri edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu kanaldaki videolardan izleyerek açılış fikirleri edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 13 Nisan 2022 #3 517066 dedi: Bu kanaldaki videolardan izleyerek açılış fikirleri edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Severim bu kanalı zaten de izlerken sıkılıyorum satranç oynuyorum. Ayrıca düşük eloda oynadığım için herhangi bir yüksek elo açılışı oynamaya çalışsam oyun sıkışık oluyor.
517066 dedi: Bu kanaldaki videolardan izleyerek açılış fikirleri edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Severim bu kanalı zaten de izlerken sıkılıyorum satranç oynuyorum. Ayrıca düşük eloda oynadığım için herhangi bir yüksek elo açılışı oynamaya çalışsam oyun sıkışık oluyor.