Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Satrançta gelişmek için açılışları ve fikirlerini bulabileceğim bir kitap arıyorum. Tam aradığımı bulamadım, önerebileceğiniz kitap var mı?
Satrançta gelişmek için açılışları ve fikirlerini bulabileceğim bir kitap arıyorum. Tam aradığımı bulamadım, önerebileceğiniz kitap var mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Aralık 2020 #2 İstediğiniz açılışları ve devamında gelebilecek en çok kullanılan varyantları burada ücretsiz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz: Chess analysis board Analyse chess positions and variations on an interactive chess board lichess.org
İstediğiniz açılışları ve devamında gelebilecek en çok kullanılan varyantları burada ücretsiz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz: Chess analysis board Analyse chess positions and variations on an interactive chess board lichess.org
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Ali Pınar dedi: İstediğiniz açılışları ve devamında gelebilecek en çok kullanılan varyantları burada ücretsiz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz: Chess analysis board Analyse chess positions and variations on an interactive chess board lichess.org Genişletmek için tıkla... Açılış fikirlerini görebileceğim bir şey arıyorum. Bu tam istediğim şey değil.
Ali Pınar dedi: İstediğiniz açılışları ve devamında gelebilecek en çok kullanılan varyantları burada ücretsiz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz: Chess analysis board Analyse chess positions and variations on an interactive chess board lichess.org Genişletmek için tıkla... Açılış fikirlerini görebileceğim bir şey arıyorum. Bu tam istediğim şey değil.