fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #11 Zayberk dedi: 3 hamle var. Piyon düz ileri, şah çapraz sol aşağı veya sola Genişletmek için tıkla... Şah çekilmiş, piyon nasıl ileri gitsin?
Zayberk dedi: 3 hamle var. Piyon düz ileri, şah çapraz sol aşağı veya sola Genişletmek için tıkla... Şah çekilmiş, piyon nasıl ileri gitsin?
Zayberk Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 137 Yer Bursa/Türkiye 4 Eylül 2023 #12 fatihylmzz dedi: Şah çekilmiş, piyon nasıl ileri gitsin? Genişletmek için tıkla... Şuanda sıra rakipte ve ayrıca şuan şah çekili değil
fatihylmzz dedi: Şah çekilmiş, piyon nasıl ileri gitsin? Genişletmek için tıkla... Şuanda sıra rakipte ve ayrıca şuan şah çekili değil
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #13 Zayberk dedi: Şuanda sıra rakipte ve ayrıca şuan şah çekili değil Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sıra rakipteyse piyon nasıl ileri gitsin? Önceki pozisyondan bahsettim. Link atayım senle bir kapışalım ne dersin?
Zayberk dedi: Şuanda sıra rakipte ve ayrıca şuan şah çekili değil Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sıra rakipteyse piyon nasıl ileri gitsin? Önceki pozisyondan bahsettim. Link atayım senle bir kapışalım ne dersin?
ardaflc Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #14 Zayberk dedi: 3 kez hamle tekrarı olmuş olmalı lichess bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Zayberk Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 137 Yer Bursa/Türkiye 4 Eylül 2023 #15 fatihylmzz dedi: Tamam o zaman sıra rakipteyse piyon nasıl ileri gitsin? Önceki pozisyondan bahsettim. Link atayım senle bir kapışalım ne dersin? Genişletmek için tıkla... Kabul edildi
fatihylmzz dedi: Tamam o zaman sıra rakipteyse piyon nasıl ileri gitsin? Önceki pozisyondan bahsettim. Link atayım senle bir kapışalım ne dersin? Genişletmek için tıkla... Kabul edildi
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #16 Zayberk dedi: Kabul edildi Genişletmek için tıkla... Correspondence casual Chess • Challenge from Anonymous seri gel.
Zayberk dedi: Kabul edildi Genişletmek için tıkla... Correspondence casual Chess • Challenge from Anonymous seri gel.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #17 Hamle tekrarından dolayı berabere kalmışsınız.
Zayberk Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 137 Yer Bursa/Türkiye 4 Eylül 2023 #18 fatihylmzz dedi: Correspondence casual Chess • Challenge from Anonymous seri gel. Genişletmek için tıkla... İyi oynadın. Tebrik ederim Dosya Ekleri Screenshot_2023-09-04-23-43-42.png 498,6 KB · Görüntüleme: 116
fatihylmzz dedi: Correspondence casual Chess • Challenge from Anonymous seri gel. Genişletmek için tıkla... İyi oynadın. Tebrik ederim
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 5 Eylül 2023 #19 Zayberk dedi: İyi oynadın. Tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Kim yendi deli meraklandım.
Herugrim Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #20 Üst üste aynı hamleyi oynamış olmanız lazım zira şahınız G6 ve G7 pozisyonlarına kaçabilecek durumda...
Üst üste aynı hamleyi oynamış olmanız lazım zira şahınız G6 ve G7 pozisyonlarına kaçabilecek durumda...