Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2019 #11 psdkgo dedi: Varsa hangi sitede üyeliğiniz var? Ordan atıyım isteği. Genişletmek için tıkla... Hesabım yok bu tür sitelerde. Hesapsız davet kabul edilmiyor mu? Açtım Lichess hesabı. Atın davet oynayalım. @psdkgo
psdkgo dedi: Varsa hangi sitede üyeliğiniz var? Ordan atıyım isteği. Genişletmek için tıkla... Hesabım yok bu tür sitelerde. Hesapsız davet kabul edilmiyor mu? Açtım Lichess hesabı. Atın davet oynayalım. @psdkgo
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #12 Kavin dedi: Hesabım yok bu tür sitelerde. Hesapsız davet kabul edilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba. Lichess'de hesap açıp nickinizi atabilir misiniz?
Kavin dedi: Hesabım yok bu tür sitelerde. Hesapsız davet kabul edilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba. Lichess'de hesap açıp nickinizi atabilir misiniz?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2019 #13 psdkgo dedi: Olmuyor galiba. Lichess'de hesap açıp nickinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap açtım. Son düzenleme: 23 Eylül 2019
psdkgo dedi: Olmuyor galiba. Lichess'de hesap açıp nickinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap açtım.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #14 Kavin dedi: xgrimes35. Hesap açtım. Genişletmek için tıkla... Attım isteği kabul et istersen.