GiftedPeculiar Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2024 #1 Merhaba, şu ana kadar UKD hesaplamalarında kullanılan turnuvalarda 7 farklı elo sahibi kişilerle oynadım bu elo puanımın çıkması için yeterli mi?
Merhaba, şu ana kadar UKD hesaplamalarında kullanılan turnuvalarda 7 farklı elo sahibi kişilerle oynadım bu elo puanımın çıkması için yeterli mi?
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Ukd icin 25 ukdli yenmen. Elolu icin ise uluslararasi turnuvalarda 15 diye hatirliyorum.
GiftedPeculiar Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2024 #3 Fleure dedi: Ukd icin 25 ukdli yenmen. Elolu icin ise uluslararasi turnuvalarda 15 diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ukd puanım 6 turluk bir turnuva sonucu çıkmıştı?
Fleure dedi: Ukd icin 25 ukdli yenmen. Elolu icin ise uluslararasi turnuvalarda 15 diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ukd puanım 6 turluk bir turnuva sonucu çıkmıştı?
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 @KADO38 dislike atarken neden attigini sorabilir miyim ? GiftedPeculiar dedi: Hocam benim ukd puanım 6 turluk bir turnuva sonucu çıkmıştı? Genişletmek için tıkla... Ben cikarttigim zaman kural boyleydi.
@KADO38 dislike atarken neden attigini sorabilir miyim ? GiftedPeculiar dedi: Hocam benim ukd puanım 6 turluk bir turnuva sonucu çıkmıştı? Genişletmek için tıkla... Ben cikarttigim zaman kural boyleydi.