OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 19 Mart 2023 #1 Merhaba, Satranç Yaprak Test 1 ve 2 adlı iki tane kitap alacağım satranç problemleri çözmek için. Doğru yaptığımı nasıl bileceğim? Cevap anahtarları var mı acaba?
Merhaba, Satranç Yaprak Test 1 ve 2 adlı iki tane kitap alacağım satranç problemleri çözmek için. Doğru yaptığımı nasıl bileceğim? Cevap anahtarları var mı acaba?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 19 Mart 2023 #2 İlk sayfalarında kim yapmış etmiş yazar. Onlara sorarsın, söylerler.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 19 Mart 2023 #3 Vavien. dedi: İlk sayfalarında kim yapmış etmiş yazar. Onlara sorarsın, söylerler. Genişletmek için tıkla... Yazara nasıl sorabilirm?
Vavien. dedi: İlk sayfalarında kim yapmış etmiş yazar. Onlara sorarsın, söylerler. Genişletmek için tıkla... Yazara nasıl sorabilirm?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 19 Mart 2023 #4 Yayınevi iletişim bilgisi bırakır. Oradan ulaşabilirsin. İnsan evladıysa eseriyle ilgileneni boş çevirmez.
Yayınevi iletişim bilgisi bırakır. Oradan ulaşabilirsin. İnsan evladıysa eseriyle ilgileneni boş çevirmez.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 19 Mart 2023 #5 Vavien. dedi: Yayınevi iletişim bilgisi bırakır. Oradan ulaşabilirsin. İnsan evladıysa eseriyle ilgileneni boş çevirmez. Genişletmek için tıkla... Senin önerebileceğin açılış kitabı var mı yeni başlayanlar için 9 yaşındayken 1381 ukd idim ama artık eskisi gibi güzel oynayamıyorum seneler geçti.
Vavien. dedi: Yayınevi iletişim bilgisi bırakır. Oradan ulaşabilirsin. İnsan evladıysa eseriyle ilgileneni boş çevirmez. Genişletmek için tıkla... Senin önerebileceğin açılış kitabı var mı yeni başlayanlar için 9 yaşındayken 1381 ukd idim ama artık eskisi gibi güzel oynayamıyorum seneler geçti.