7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 17 Mart 2024 #1 Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim?
Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 17 Mart 2024 #2 766538 dedi: Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Mergen satranç YouTube kanalını öneririm. Başlangıç için güzel videolar var. Varyantları öğrenebilirsiniz oradan.
766538 dedi: Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Mergen satranç YouTube kanalını öneririm. Başlangıç için güzel videolar var. Varyantları öğrenebilirsiniz oradan.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.664 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 Cem Kaan gökerkan izle.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 17 Mart 2024 #4 Magnus Carlsen'in hocası "Sabo paşa" lakaplı Sabri Can Yontar hocanın kanalını öneriyorum.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #5 766538 dedi: Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İsterseniz buradan taktik öğrenebilir veya bolca pratik yapabilirsiniz: Chess.com - Çevrimiçi Satranç Oynayın - Ücretsiz Oyunlar Bayağı seviyorum bu siteyi.
766538 dedi: Satrançı çok berbat oynuyorum. Öğrenebileceğim güzel anlatan bir Türkçe kaynak var mı? Taktik falan nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İsterseniz buradan taktik öğrenebilir veya bolca pratik yapabilirsiniz: Chess.com - Çevrimiçi Satranç Oynayın - Ücretsiz Oyunlar Bayağı seviyorum bu siteyi.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 17 Mart 2024 #6 eyupensar98 dedi: Magnus Carlsen'in hocası "sabo paşa" lakaplı sabri can yontar hocanın kanalını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kanalmı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eyupensar98 dedi: Magnus Carlsen'in hocası "sabo paşa" lakaplı sabri can yontar hocanın kanalını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kanalmı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 17 Mart 2024 #7 Youtube'da mantığı çözdükten sonra burada bol bol pratik: The best free, adless Chess server
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.412 Çözümler 16 17 Mart 2024 #8 eyupensar98 dedi: Magnus Carlsen'in hocası "Sabo paşa" lakaplı Sabri Can Yontar hocanın kanalını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Adam yeni başlamış la niye öyle diyosun gerçek sanıcak.
eyupensar98 dedi: Magnus Carlsen'in hocası "Sabo paşa" lakaplı Sabri Can Yontar hocanın kanalını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Adam yeni başlamış la niye öyle diyosun gerçek sanıcak.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 17 Mart 2024 #9 VenomSnake dedi: Adam yeni başlamış la niye öyle diyosun gerçek sanıcak. Genişletmek için tıkla... Gerçek.
VenomSnake dedi: Adam yeni başlamış la niye öyle diyosun gerçek sanıcak. Genişletmek için tıkla... Gerçek.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 17 Mart 2024 #10 ZerefDragneel dedi: Gerçek. Genişletmek için tıkla... Şimdi yalan mı gerçek mi?