chess.com da eğiticiler ve youtube da varyant öğreten kanallar varMerhaba bir arkadaşımla satranç oynayacağım ama çok güçlü. Bir zekilik yapıp taktik çalmam lazm. Bana hangi piyonu nereye oynayacağımı söyleyecek site falan var mı?
Ben zaten biliyorum fakat arkadaşım iyi oynadığı için taktik yapamıyorum ve site arıyorum o bana söyleyecek bende koyacam kafası.chess.com da eğiticiler ve youtube da varyant öğreten kanallar var
Oyunu analiz edip bana şu hamleyi oyna diyecek bir şey yokmu?Karşınızda ki çok iyi oynuyorsa öyle internetten hamle bakıp yenemezsiniz uzun süreli oynamanız ve neredeyse hamleleri ezberlemeniz gerekiyor. Satranç ezber oyunu.
Arkadaşın senden iyiyse ne yaparsan yap kazanamazsın.Merhaba bir arkadaşımla satranç oynayacağım ama çok güçlü. Bir zekilik yapıp taktik çalmam lazm. Bana hangi piyonu nereye oynayacağımı söyleyecek site falan var mı?
Arkadaşın senden iyiyse ne yaparsan yap kazanamazsın.
Sen değil bot kazanmış sayılır maçı.Eğer güçlü bir bot tavsiye verirse neden kazanamayım?
Stockfish var eğer illa bot istiyorsanEğer güçlü bir bot tavsiye verirse neden kazanamayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.