Satranç ve taktik öğrenmek için site tavsiyesi

lemom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir arkadaşımla satranç oynayacağım ama çok güçlü. Bir zekilik yapıp taktik çalmam lazm. Bana hangi piyonu nereye oynayacağımı söyleyecek site falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir arkadaşımla satranç oynayacağım ama çok güçlü. Bir zekilik yapıp taktik çalmam lazm. Bana hangi piyonu nereye oynayacağımı söyleyecek site falan var mı?
chess.com da eğiticiler ve youtube da varyant öğreten kanallar var

Satranç birkaç günde öğrenilecek bir şey değil. Mantığını kavramanız lazım. Güçlüden kastınız nedir? Arkadaşınızın UKD veya ELO puanı kaç?

Açılış öğrenmek istiyorsanız YouTube'dan GothamChess gibi kanallara bakabilirsiniz.

chess.com da eğiticiler ve youtube da varyant öğreten kanallar var
Ben zaten biliyorum fakat arkadaşım iyi oynadığı için taktik yapamıyorum ve site arıyorum o bana söyleyecek bende koyacam kafası.

Karşınızda ki çok iyi oynuyorsa öyle internetten hamle bakıp yenemezsiniz uzun süreli oynamanız ve neredeyse hamleleri ezberlemeniz gerekiyor. Satranç ezber oyunu.

Karşınızda ki çok iyi oynuyorsa öyle internetten hamle bakıp yenemezsiniz uzun süreli oynamanız ve neredeyse hamleleri ezberlemeniz gerekiyor. Satranç ezber oyunu.
Oyunu analiz edip bana şu hamleyi oyna diyecek bir şey yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…