Satrançta sonraki hamle ne olmalı?

empty32

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben burada takılı kaldım kaç saattir çözmeye çalışıyorum. Buradaki en mantıklı hamleyi bilen cevaplayabilir mi? Ne zamandır yapay zekalara soruyorum şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• satranc.PNG
    45,8 KB · Görüntüleme: 78
Yanlış görmediysem kale F8 daha sonra at kaleyi yiyor daha sonra vezir F7 mat olması lazım.

Beyazlarla iki hamlede mat var. Kf8 Axf8 zorunlu hamle ve Vg7#

Şifre oyunu da, yapay zeka bile bulamadı siz bulursanız tebrik ederim

Dosya Ekleri

• ekranalıntı.PNG
    55,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben burada takılı kaldım kaç saattir çözmeye çalışıyorum. Buradaki en mantıklı hamleyi bilen cevaplayabilir mi? Ne zamandır yapay zekalara soruyorum şimdiden teşekkürler.
At G7 matı savunuyor. Satranç İlkelerinden birisidir "Savunma taşını saptırmak" Kale şah çeker zorunlu at alır. At G7'yi savunamaz ve Vezir G7 mat. Diğer bir diyişle:
Kf8 Axf8 zorunlu hamle ve Vg7#

Şifre oyunu da, yapay zeka bile bulamadı siz bulursanız tebrik ederim
Yapay zekadan cacık olmaz zaten. Kural dışı hamleler yapıp duruyorlar.
Tek tek yazmalısınız. Kf8+ yazıp enterleyin. Ardından Vg7#

Düzenleme: Bu oyunu hatırladım, bu bir şifre yapma oyunuydu. Kf8+Axf8Vg7# yazar mısınız bitişik olsunlar.

Neyse olmadı yaptım fakat olmadı yazdığınız yorumlar ve destekleriniz için teşekkür ederim iyi sohbetler.

Neyse olmadı yaptım fakat olmadı yazdığınız yorumlar ve destekleriniz için teşekkür ederim iyi sohbetler.

Hamleyi çözdükte oynadığınız oyun nasıl bir komut istiyor onu çözemedik hocam.

illegal move deyip durdu sinirlenip kapattım hocam sizleri de rahatsız ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…