Sattığım LoL hesabının asıl sahibi beni dava edeceğini söylüyor

Vlussy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben simdi LoL + Valorant hesabi almıştım aldığım siteden geri sattım fakat adam oynadiktan sonra hesap asil sahibi tarafından geri cekilmis adam hesaba para yatirmis ve beni dava etcegini soyluyor. Benden para istiyor ne yapayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap satmak yasal değil zaten. Neyi dava ediyor?

Adam gayet haklı. Hesabın ilk sahibi olarak hesap satışı yasak olmasına rağmen size satmış. Üstüne siz de o hesabı satış olmasına rağmen satmışsınız. Adam bunu öğrenince hesabın bilgilerini değiştirerek geri almış. Hesabın bilgilerini değiştirmemeniz de sizin hatanız ama satış yasak olduğu için dava edemez.

Yasal olarak ortada bir ticaret mevcut ve alım satım yapılmış. Dolayısıyla bu yasal bir durumdur lakin arkadaş hesabı geri almayıp ilk sahibi hesabı geri aldığı için konuyu açan arkadaşa yasal olarak bir şey olmaz kafası rahat olsun.

Bu durumda hesabı geri alan ilk sahibi suçlu, son satılan kişi ise mağdur durumundadır. Şayet alım satım yapılan sitede geçmiş mevcut ise kanıtlanabilir bir durum. Hesaba giren ve çıkan paralar belli. Gönderen ve alan da belli.

Bir şey olmaz, kanit yok. Ben seni dava edeceğim de asilsiz suclamadan

Bana bir sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…