Sattığım R5 3600 işlemci sorunlu mudur?

• Konuyu başlatan 73083
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 816

73083

Hectopat
Arkadaşlar geçen gün R5 3600 işlemci sattım, sattığım kişi bugün işlemcinin problemli olduğunu Ryzen 1600 takınca onboard ses devresinin çalıştığını, 3600 takınca ses gelmediğini söylüyor.

Üzerinde ses devresi olmayan bir şey onboard ses kartını nasıl devre dışı bırakabilir? Mümkanatı yok bence.

İşlemci bozuk diye iade istiyor.

Kabul etme. Belki o bozdu, nereden bileceğiz? Alırken deneşey miş, sizi bağlamaz.

İşlemci zaten çalışıyordu, bir sorunu yok eminim. Öyle olsa ne satarım ne buraya konu açarım zaten. Eve gittiğinde görüntü gelmiyor dese yine iade alırdım ancak bugun 3. gün ve şimdi yazıyor. Dün gece bana işlemci çok sıcak çalışıyor yazdı bende BIOS'tan biliyorsa undervolt yapmasını söyledim. Belki de karıştırırken zarar verdi.

İşlemci zaten çalışıyordu, bir sorunu yok eminim. Öyle olsa ne satarım ne buraya konu açarım zaten.
Ne kadar etik olmasa da bozuk olduğu halde bozuk değilmiş gibi satsan da seni bağlayan bir şey yok.

Öyle tabiki ama sorunsuz ürün verdiğim için tadımı kaçırdı açıkçası. Ucuzada verdiğimi düşünüyorum 1200 liraya verdim daha 1.5 yıl garantisi var.
Normal sayılabilir, denk işlemci olan 10400f'in sıfırı 1000tl'ye düşüyor

İşlemci zaten çalışıyordu, bir sorunu yok eminim. Öyle olsa ne satarım ne buraya konu açarım zaten. Eve gittiğinde görüntü gelmiyor dese yine iade alırdım ancak bugun 3. gün ve şimdi yazıyor. Dün gece bana işlemci çok sıcak çalışıyor yazdı bende BIOS'tan biliyorsa undervolt yapmasını söyledim. Belki de karıştırırken zarar verdi.
Almama hakkınız var. Sorun vardı madem niye 3 gün bekledi? Dava bile açsa haksız çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı