Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 29 Kasım 2022 #91 Shinya Kogami dedi: Çünkü erkekler üreyemez. Ulusun devamı için kadınların hayatta kalması daha makul. Ben böyle demiyorum yani olayın mantığı bu. Genişletmek için tıkla... En mantıklı neden bu hem fiziksel hem psikolojik olarak güçsüz olmarı ve üreme özelliğinn olması.
Shinya Kogami dedi: Çünkü erkekler üreyemez. Ulusun devamı için kadınların hayatta kalması daha makul. Ben böyle demiyorum yani olayın mantığı bu. Genişletmek için tıkla... En mantıklı neden bu hem fiziksel hem psikolojik olarak güçsüz olmarı ve üreme özelliğinn olması.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.064 Çözümler 51 29 Kasım 2022 #92 Hoş gelişler ola dedi: Erkekler bakacak tabii ki ya da yaşlılar. İşine gelmiyor tabii bulmadım niye boşuna ölüyorum. Yüksek lisansım var. Konu değiştiren ben oluyorum bir de. Ben savaşmayacağım demiyorum kadınlarda savaşsın diyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haftayı geçen haftadan ayıran ne yaptınız? Tübitak projesine yazılmak ve yarım saatte edebiyat hocasının zorlaması ile 3 ayrı kompozisyon çalışması yapmak diğer her şey aynı. www.technopat.net Uğur böceği ve kara kedi, güzelmiş... Günlük ortalama ne kadar para harcıyorsunuz? Akbil mi? Minibüs. 5lirada yemek yiyorum. www.technopat.net Güzelmiş, kaç yaşındasınız acaba?
Hoş gelişler ola dedi: Erkekler bakacak tabii ki ya da yaşlılar. İşine gelmiyor tabii bulmadım niye boşuna ölüyorum. Yüksek lisansım var. Konu değiştiren ben oluyorum bir de. Ben savaşmayacağım demiyorum kadınlarda savaşsın diyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haftayı geçen haftadan ayıran ne yaptınız? Tübitak projesine yazılmak ve yarım saatte edebiyat hocasının zorlaması ile 3 ayrı kompozisyon çalışması yapmak diğer her şey aynı. www.technopat.net Uğur böceği ve kara kedi, güzelmiş... Günlük ortalama ne kadar para harcıyorsunuz? Akbil mi? Minibüs. 5lirada yemek yiyorum. www.technopat.net Güzelmiş, kaç yaşındasınız acaba?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Kasım 2022 #93
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 29 Kasım 2022 #94 metaphroz dedi: E savaş sırasında kim bakacak? Savaşı 1-2 günde biten bir şey mi sanıyorsunuz? En yakın örnek Rusya-Ukrayna savaşı. 1 yıl oldu neredeyse. Genişletmek için tıkla... Yaşlılar.
metaphroz dedi: E savaş sırasında kim bakacak? Savaşı 1-2 günde biten bir şey mi sanıyorsunuz? En yakın örnek Rusya-Ukrayna savaşı. 1 yıl oldu neredeyse. Genişletmek için tıkla... Yaşlılar.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #95 st_140523 dedi: Güzelmiş, kaç yaşındasınız acaba? Genişletmek için tıkla... Sosyal bilgiler sınavında sınıftakiler ile yarışıyor, profilinde 24 yazdığına göre gerçektir.
st_140523 dedi: Güzelmiş, kaç yaşındasınız acaba? Genişletmek için tıkla... Sosyal bilgiler sınavında sınıftakiler ile yarışıyor, profilinde 24 yazdığına göre gerçektir.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 29 Kasım 2022 #96 Hoş gelişler ola dedi: Yaşlılar. Genişletmek için tıkla... Yaşlılar mı üreyecek?
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 29 Kasım 2022 #97 403329 dedi: Eki Görüntüle 1588452 Genişletmek için tıkla... Peki ergen dostum humanızm çöp gibi çok zeki ve alfa bir erkeksin şimdi kabuğuna çekil.
403329 dedi: Eki Görüntüle 1588452 Genişletmek için tıkla... Peki ergen dostum humanızm çöp gibi çok zeki ve alfa bir erkeksin şimdi kabuğuna çekil.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #98 Hoş gelişler ola dedi: Yaşlılar. Genişletmek için tıkla... Aynen, yerinden kalkamayan dedem bakacak.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #99 Hoş gelişler ola dedi: Fiziksel olarak erkekler güçlü değil kadınlar daha güçlüdür. Erkekler sert büyütülmüştür. Sert koşullara maruz kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Ha öyle mi olmuş kardeşim benim? Boş çarlık yapmayın! Erkekler varoluştan beri kadınlardan gerek taktiksel zeka, gerek güç, gerekte fiziksel aktivite açısından kadınlardan çok üstün. Bu sorduğun soruya bile oldukça yeterli bir cevap.
Hoş gelişler ola dedi: Fiziksel olarak erkekler güçlü değil kadınlar daha güçlüdür. Erkekler sert büyütülmüştür. Sert koşullara maruz kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Ha öyle mi olmuş kardeşim benim? Boş çarlık yapmayın! Erkekler varoluştan beri kadınlardan gerek taktiksel zeka, gerek güç, gerekte fiziksel aktivite açısından kadınlardan çok üstün. Bu sorduğun soruya bile oldukça yeterli bir cevap.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 29 Kasım 2022 #100 Tarik Sade dedi: Yaşlılar mı üreyecek? Genişletmek için tıkla... Kalan kadınlar. Cihen dedi: Aynen, yerinden kalkamayan dedem bakacak. Genişletmek için tıkla... 60 yaşındaki kişi bakabilir.
Tarik Sade dedi: Yaşlılar mı üreyecek? Genişletmek için tıkla... Kalan kadınlar. Cihen dedi: Aynen, yerinden kalkamayan dedem bakacak. Genişletmek için tıkla... 60 yaşındaki kişi bakabilir.