Savaş mı çıkacak?

Hocam, Vatikan gibi mi yani, İslam dünyasına merkezi liderlik tarzı?

Aaynan öyle 12'den vurdunuz. Ben dini değerleri ön planda tutarım. Ama aa neden hilafeti kaldırdınız falan demem bir sebebi vardı o gün kaldırılması gerekiyordu, kaldırıldı. Bügun meclis ben hilafeti ilan ediyorum diyebilir. Ama kimse peşimize gelmez. O kıvama gelmemiz lazım önce. Ne dedim kaldırılırken meclisin çatısı altında.

Dünyada zaten hatrı sayılır bir kesim müslüman öyle bir şey olursa bizim için güzel olur

Ben böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum Hilafet Koalisyonu yerine Turan Koalisyonu daha iyi gibi Şerif Hüseyin'in Şeyh İsmail'in Türkleri nasıl arkadan vurduğu bilinir.
Konu kaymadan öte asıl konuya iki kelime bile eden olmamış
İlk başta konuştuk hocam ilk sayfaya dönebilirsiniz.

Öyle bir şey olursa türkler çok güçlü olmadıkları için aşırı bir birlik olmaz güçlü olur ama bir nato falan olmaz.

@Alexei55 haklı. Yunanistan 2. kez yüzmek istiyor. Bu kez denizde boğularak. Fakat ekonomi bunu kaldırmayabilir.

Gluk gluk bluk bluk.

Arkadaşlar madem yazıyorsunuz, bari konuya dair bir-iki kelime bir şey yazın, Türkiye'den başladınız, İran, Pakistan, Çin öyle gittiniz ama konu Doğu Akdeniz, Doğu Akdeniz'de neler oluyor, asıl konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…