Aaynan öyle 12'den vurdunuz. Ben dini değerleri ön planda tutarım. Ama aa neden hilafeti kaldırdınız falan demem bir sebebi vardı o gün kaldırılması gerekiyordu, kaldırıldı. Bügun meclis ben hilafeti ilan ediyorum diyebilir. Ama kimse peşimize gelmez. O kıvama gelmemiz lazım önce. Ne dedim kaldırılırken meclisin çatısı altında.
Aaynan öyle 12'den vurdunuz. Ben dini değerleri ön planda tutarım. Ama aa neden hilafeti kaldırdınız falan demem bir sebebi vardı o gün kaldırılması gerekiyordu, kaldırıldı. Bügun meclis ben hilafeti ilan ediyorum diyebilir. Ama kimse peşimize gelmez. O kıvama gelmemiz lazım önce. Ne dedim kaldırılırken meclisin çatısı altında.
Ben böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum Hilafet Koalisyonu yerine Turan Koalisyonu daha iyi gibi Şerif Hüseyin'in Şeyh İsmail'in Türkleri nasıl arkadan vurduğu bilinir.
Ben böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum hilafet koalisyonu yerine turan koalisyonu daha iyi gibi şerif Hüseyin'in şeyh İsmail'in türkleri nasıl arkadan vurduğu bilinir.
İlk başta konuştuk hocam ilk sayfaya dönebilirsiniz.
Arkadaşlar madem yazıyorsunuz, bari konuya dair bir-iki kelime bir şey yazın, Türkiye'den başladınız, İran, Pakistan, Çin öyle gittiniz ama konu Doğu Akdeniz, Doğu Akdeniz'de neler oluyor, asıl konu bu.