Savaş oyunu önerisi

bunuhaketttin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aradığım oyun gerçekçi ve ülkemizi korumak için savaştıgımız bir oyun savaşı kazanamazsakta ülkemizden toprak gidecek. Böyle bir oyun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye odaklı FPS oyunlarında kaybettiğimiz bir oyun var mı şu an aklıma gelmiyor. Fakat strateji ve çok oyunculu kısımda bahsettiğiniz temaya sahip oyunlar var. Mesela Battlefield oyunlarında "conquest" modu vardır. Bu modda bayrak çoğunluğunu elde etmeye çalışıp süre bitene kadar puanınızı korumaya çalışırsınız. Bunun dışında Hearts of Iron tarzı strateji oyunları olabilir. Yanlış hamleler, tecrübesizlik sonucu savaşta yenilgi alabiliyorsunuz...

Hikaye odaklı FPS oyunlarında kaybettiğimiz bir oyun var mı şu an aklıma gelmiyor. Fakat strateji ve çok oyunculu kısımda bahsettiğiniz temaya sahip oyunlar var. Mesela Battlefield oyunlarında "Conquest" modu vardır. Bu modda bayrak çoğunluğunu elde etmeye çalışıp süre bitene kadar puanınızı korumaya çalışırsınız. Bunun dışında Hearts of Iron tarzı strateji oyunları olabilir. Yanlış hamleler, tecrübesizlik sonucu savaşta yenilgi alabiliyorsunuz...

Sadece FPS istiyorum.

Onda toprak kaybedilmiyor ve grafikleri çok eskidi.

Hocam Mount and Blade serisine bakın.

Oynayıp bitirdim zaten sadece silahlı istiyorum.

Aktif oynuyorum.

Hikaye odaklı FPS oyunlarında kaybettiğimiz bir oyun var mı şu an aklıma gelmiyor. Fakat strateji ve çok oyunculu kısımda bahsettiğiniz temaya sahip oyunlar var. Mesela Battlefield oyunlarında "Conquest" modu vardır. Bu modda bayrak çoğunluğunu elde etmeye çalışıp süre bitene kadar puanınızı korumaya çalışırsınız. Bunun dışında Hearts of Iron tarzı strateji oyunları olabilir. Yanlış hamleler, tecrübesizlik sonucu savaşta yenilgi alabiliyorsunuz...

Aklınızda kaptan olup savaştıgımız oyun varsa onu da söyleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı