Savaş pilotu olmak istiyorum

Eğitim seviyesi iyi ise olabiliyor, mülakatı geçmesi lazım sadece. Türkiye ile alakası yok, savaş pilotluğunda her ülke böyle.
Sen hiç LGS'de ayakkabına kusan çocuk gördün mü? Hocaların hiçbir tepki vermeyip temizlikçi çağırmamasını yaşadın mı peki? Kusmuk kokusu ile LGS soruları çok güzel motivasyon

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hiç LGS'de ayakkabına kusan çocuk gördün mü? Hocaların hiç bi' tepki vermeyip temizlikçi çağırmamasını yaşadın mı peki kusmuk kokusu ile LGS soruları çok güzel motivasyon ):
Yalnız bu Türkiye ile alakalı değil, o an oluşan olaylar. Adamlar kendisi ayarlamıyor bunu. Her şeyi eğitim sistemine ve Türkiye'ye bağlamayın.. Buradan "Aldığın notlar yalan." çıkarımına nasıl ulaştınız anlamadım doğrusu.

Kendine hedef koymak için daha çok küçük yaştasın ileride düşüncen değişecebilir ilk önce lise hedefi koymalısın.
1- Gözlerin bozuk olmamalı
2- Çok kısa veya çok uzun olmamalısın ( 170-190 cm arası olmalısın. )
3- El-göz kondisyonun iyi olmalı.
4- Vücudunda bir kusur olmamalı aynı zamanda kronik rahatsızlığın olmamalı.
5- Aklında yüksekliğe ve hıza dair en ufak bir tereddüt korku olmamalı.

Hedef koymazsa boş kürek çeker bence, diğer dedikleriniz doğru. Tek sorunum 5, yüksekten korkuyorum. Bu yaz o korkumu yeneceğim.

Sorduğunuz tüm soruları Tsk'nin sitesinden öğrenebilirsiniz. Önce MSÜ sınavına girip geçmeniz gerekiyor. Daha sonrası sizin yeteneklerinize kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…