Savaş pilotu olmak istiyorum

Ve maalesef tanıdıkalara kalıyor. Ne kadar yetenekli olun, bu iş için biçilmiş kaftan olun bir yerden sonrası tamamen torpil.
Torpille giren yok mu? İlla ki vardır bir-iki kişi, her üniversitede olduğu gibi. Ancak hak eden adam her türlü Hava Har Okuluna girebilir.

Torpille ya da bir anlık hevesle girenler ya eleniyor, ya kendi isteği ile ayrılıyor zaten.

Ve maalesef tanıdıkalara kalıyor. Ne kadar yetenekli olun, bu iş için biçilmiş kaftan olun bir yerden sonrası tamamen torpil.
Ne alaka? Milyonluk uçağı torpille pilot olan birine mi emanet edecekler? Parasını geçtim düşüp sivilleri ve kendini öldürebilir?

Ne alaka? Milyonluk uçağı torpille pilot olan birine mi emanet edecekler? Parasını geçtim düşüp sivilleri ve kendini öldürebilir?
Hayat hakkında maalesef bir bilginiz yok hocam. Farkındaysanız yukarıda arkadaş aşamaları yazmış. Mülakat demek maalesef torpil demektir. Mülakattan sonra test uçuşları başlamakta. Beceremeyenler burada elenirler zaten.

Daha düzgün ve anlaşılır yazsaydınız anlayabilirdim fakat yine yanlış düşünüyorsunuz.

Tüm pilotlar torpille falan olmuyor, 100'de 1 falandır.

Daha düzgün ve anlaşılır yazsaydınız anlayabilirdim fakat yine yanlış düşünüyorsunuz.

Tüm pilotlar torpille falan olmuyor, 100'de 1 falandır.
İmkansız. Mümkünatı yok hocam. En çok oralarda torpil döner. Oralar devletin en önemli noktaları. Her başa gelen farkındaysanız oralara sızıyor. Ya da ele geçirmek isteyenler .

Kusursuz olmasına gerek yok. İki göz de 1 dereceyi geçmemeli.

En fazla T41-D ya da Cessna uçurmanın mantığını ve temel şeyleri öğrenir orada. Savaş Pilotu olmak isteyen birinin gitmesine gerek yok.
Çizdirme ameliyatı ile şans %50'ye düşüyor diyorlar, doğru mudur? Bir de siz şu an kaçıncı sınıfsınız?

Hocam peki geçme ihtimali nasıl? Burada iş birazcık şansa kalıyor sanırım. Vücuda bağlı her şey. Sporla falan gelişir mi bu kuvvet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…