M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #11 John_Cena dedi: Gözlük takmıyorum gözüm iyi boyum orta geniş omuzluyum yapılıyım konuşma stilim biraz kötü İngilizce telafuz vs. Hayır reis askeriye girmek için LGS'ye gireceğim demedim tekrar açıldı diye hatırlıyorum ama gerek edilmiş zaten askeri lise üniversite de artk. Genişletmek için tıkla... Bir de konudan bağımsız hocam neden Windows 7 kullanıyorsunuz?
John_Cena dedi: Gözlük takmıyorum gözüm iyi boyum orta geniş omuzluyum yapılıyım konuşma stilim biraz kötü İngilizce telafuz vs. Hayır reis askeriye girmek için LGS'ye gireceğim demedim tekrar açıldı diye hatırlıyorum ama gerek edilmiş zaten askeri lise üniversite de artk. Genişletmek için tıkla... Bir de konudan bağımsız hocam neden Windows 7 kullanıyorsunuz?
Nvdia HD6850 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 496 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 11 Eylül'de açılabilecek en iyi konu
John_Cena Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #13 RUSHTOB dedi: @John_Cena Boyu kiloyu direkt söyle sen bana. Yara izin falan var mı? Bu arada Türkçe diksiyonuna çok dikkat et. Genişletmek için tıkla... 13 yaş 1 65 civarı 55 kilo Mucho dedi: Bir de konudan bağımsız hocam neden Windows 7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem Nvdia HD6850 dedi: 11 Eylül'de açılabilecek en iyi konu Genişletmek için tıkla... Yaw ne alaka terörist mi olcam
RUSHTOB dedi: @John_Cena Boyu kiloyu direkt söyle sen bana. Yara izin falan var mı? Bu arada Türkçe diksiyonuna çok dikkat et. Genişletmek için tıkla... 13 yaş 1 65 civarı 55 kilo Mucho dedi: Bir de konudan bağımsız hocam neden Windows 7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem Nvdia HD6850 dedi: 11 Eylül'de açılabilecek en iyi konu Genişletmek için tıkla... Yaw ne alaka terörist mi olcam
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #14 John_Cena dedi: 13 yaş 1 65 civarı 55 kilo. Sistem Genişletmek için tıkla... Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba.
John_Cena dedi: 13 yaş 1 65 civarı 55 kilo. Sistem Genişletmek için tıkla... Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba.
John_Cena Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #15 Nvdia HD6850 dedi: 11 Eylül'de açılabilecek en iyi konu Genişletmek için tıkla... Yaw ne alaka ter#rist mi olcam Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92 Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92
Nvdia HD6850 dedi: 11 Eylül'de açılabilecek en iyi konu Genişletmek için tıkla... Yaw ne alaka ter#rist mi olcam Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92 Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Eylül 2022 #16 Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam boyu yaşına göre gayet normal. Benim o zamanlarda boyum 1.77 civarıydı.
Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam boyu yaşına göre gayet normal. Benim o zamanlarda boyum 1.77 civarıydı.
John_Cena Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #17 Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzamaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92
Mucho dedi: Boyunuz uzunmuş 14 yaşındayım boyum 1.65 civarı benim de çok süt içiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Süt uzamaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #18 John_Cena dedi: Ya ne alaka ter#rist mi olacağım Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92. Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92 Genişletmek için tıkla... Vay be ben maksimum 1.80 olurum ama boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum 4 kere olursam NBA teklifi gelir muhtemelen her ameliyat 8 cm uzatıyor.
John_Cena dedi: Ya ne alaka ter#rist mi olacağım Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92. Süt uzatmaz galiba boy genetik abim 16 yaş 1 92 Genişletmek için tıkla... Vay be ben maksimum 1.80 olurum ama boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum 4 kere olursam NBA teklifi gelir muhtemelen her ameliyat 8 cm uzatıyor.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 11 Eylül 2022 #19 borisyeisar dedi: Havada olmayı seviyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Havada olmayı seviyorsan sıkıntı olmaz nasıl bir öneri? Biraz mantık çerçevesinde konuşun lütfen. O zaman yüzmeyi seviyorsan balık ol kardeşim.
borisyeisar dedi: Havada olmayı seviyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Havada olmayı seviyorsan sıkıntı olmaz nasıl bir öneri? Biraz mantık çerçevesinde konuşun lütfen. O zaman yüzmeyi seviyorsan balık ol kardeşim.
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #20 Silinen üye dedi: Havada olmayı seviyorsan sıkıntı olmaz nasıl bir öneri? Biraz mantık çerçevesinde konuşun lütfen. O zaman yüzmeyi seviyorsan balık ol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Adam havayı seviyorsan kuş ol dememiş ki.
Silinen üye dedi: Havada olmayı seviyorsan sıkıntı olmaz nasıl bir öneri? Biraz mantık çerçevesinde konuşun lütfen. O zaman yüzmeyi seviyorsan balık ol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Adam havayı seviyorsan kuş ol dememiş ki.