tnadrk Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 61 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #1 Herkese merhaba, Uzun zamandır oyunsuzum ve teknolojiyi sıfrırdan günümüze kadar ilerletebileceğim, savaşmaya gerek duyulmayan bir strateji oyunu arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Herkese merhaba, Uzun zamandır oyunsuzum ve teknolojiyi sıfrırdan günümüze kadar ilerletebileceğim, savaşmaya gerek duyulmayan bir strateji oyunu arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
A Arda Sağlam Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #2 Banished
hexer Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 190 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #3 Anno serisi diyebilirim. Savaş var ama çok ağırlıklı değil.
tnadrk Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 61 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #4 Tavsiyeleriniz için teşekkürler ben de bu sırada biraz araştırdım: Factorio Stoneheart Stonehearth baya sardı
Tavsiyeleriniz için teşekkürler ben de bu sırada biraz araştırdım: Factorio Stoneheart Stonehearth baya sardı