Savaşta askere çağırırlar mı?

byekrem

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler 1.5 sene öncesi askerden uyum bozukluğu sebebiyle muaf oldum ama sadece barışta askerliğe elverişli değildir diye seferde görev yapar yazıyordu kağıtta e-Devlet'e girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde.
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne anlama geliyor acaba olası bir savaş durumunda tekrar çağırırlar mı beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben emin olmam. Başkan Lüks sığnağında otururken ben füze tarafından vurulup yanarak ölürsem başkanın gözünden yaş akarmı bilmiyorum.

O sebepten dolayı ben gitmek istemem. Birilerinin kuklası gibi hareket etmişim gibi, birileri beni kendi çıkarları için kullanır gibi hissederim o durumda. Hele şu anki kişinin çıkarları için adım dahi atmam.

O sebepten dolayı ben gitmek istemem. Birilerinin kuklası gibi hareket etmişim gibi, birileri beni kendi çıkarları için kullanır gibi hissederim o durumda. Hele şu anki kişinin çıkarları için adım dahi atmam.
Başta Ümit Özdağ, Muharrem İnce gibi kişiler olmadığı süre çalışır aileme erzak alır gerekirse sığınağa taşınırım.

Ben emin olmam. Başkan Lüks sığnağında otururken ben füze tarafından vurulup yanarak ölürsem başkanın gözünden yaş akarmı bilmiyorum.
Ne bekliyorsunuz dostum acaba başkanın gecekonduda felan mı kalmasını düşünüyorsunuz? Tarih boyunca hep böyle oldu sen başkan için değil ataların için ve ilerdeki milletin kaderi için savaşacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı