Herkese iyi günler 1.5 sene öncesi askerden uyum bozukluğu sebebiyle muaf oldum ama sadece barışta askerliğe elverişli değildir diye seferde görev yapar yazıyordu kağıtta e-Devlet'e girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde.
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne anlama geliyor acaba olası bir savaş durumunda tekrar çağırırlar mı beni?
Fiziksel bir engeli olmayan herkes seferberlik durumunda askere alınır. Psikolojik sorunlar değerlendirilmez bile, her askere ihtiyaç olduğundan ötürü.
O sebepten dolayı ben gitmek istemem. Birilerinin kuklası gibi hareket etmişim gibi, birileri beni kendi çıkarları için kullanır gibi hissederim o durumda. Hele şu anki kişinin çıkarları için adım dahi atmam.
O sebepten dolayı ben gitmek istemem. Birilerinin kuklası gibi hareket etmişim gibi, birileri beni kendi çıkarları için kullanır gibi hissederim o durumda. Hele şu anki kişinin çıkarları için adım dahi atmam.
Ne bekliyorsunuz dostum acaba başkanın gecekonduda felan mı kalmasını düşünüyorsunuz? Tarih boyunca hep böyle oldu sen başkan için değil ataların için ve ilerdeki milletin kaderi için savaşacaksın.
Artık savaşlar cephe savaşı olmaktan çıktı, askerden çok mühendis gerekiyor. Muaf birini düşman sınıra girmedikçe çağıracaklarını düşünmüyorum. Tabii bu dediklerim normal bir ülke için, devletin canı patates soydurmak isteyebilir.