Savaşta Ping Sorunu

omerbilgin3324

Hectopat
Arkadaşlar son günlerde LoL'de ping sorunları yaşamaya başladım. Yaklaşık 3 yıldır problemim yoktu ama son 3 gündür problemlerim artmaya başladı. Normalde oyun içinde pingim 60-70 civarlarında gezerken, takım savaşlarına girerken özellikle çatışırken toplu alanlarda pingim birden 300-400 civarlarına çıkıyor ve buda cidden sinir bozucu. İnternet hızım da aşağıdaki resimde belirttiğim gibi. Oyun esnasında herhangi bir program çalıştırmıyorum veya indirme yapmıyorum ve ağda sadece 1 cihaz bağlı, o da PC. Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Google sunucularına ping atmanızda ve bu pingleri takip etmenizde yarar var.

-Bunun için; Başlat menüsü - Çalıştır - cmd yazıp enterleyın - gelen ekrana "ping www.google.com -t" yazıp enterleyin. (tırnak işaretleri yok). Sıra sıra ping atmaya başlayacaktır biraz gözlemleyin (max 5-10 dakika olabilir) eğer aralarda Request Time out. yazıları çıkıyorsa bunu internet sağlayıcınıza bildirerek düzelttirebilirsiniz.

-Bunun anlamıda şu oluyor internetinizde paket veri kaybı yaşıyorsunuz anlık olarak tabi, buda online moba oyunlarda kendini gösteriyor çok anlık oyun gidip gelmesi yaşıyorsunuz veya ping yükseliyor.

İnternet sağlayacını ara ping var de onlar halleder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu tarz sorunlar yaşamıştım kablolarda kesik bir yer varsa düzgün bağlandığından emin olun.

Akk'yi aştığın zamanlarda mı oluyor ?
Bir de wifi de oynuyorsan olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…