Savcılık İmamoğlu kararını istinaf etti

Yok abi bu işte başka iş var. Sanki iktidar içinde birileri gene kendi içindeki birilerine kumpas kuruyor. İktidar böyle büyük bir hata yapmaz kolay kolay seçim arifesinde. Savcıyı da iyi gazlamışlar, virajı alamayacak böyle giderse.

31 Mart'ta yapılanın benzeri işte.

31 Mart'ta yapılanın benzeri işte.
Aklıma gelenlerde bu yönde hocam. Şey diyende çok İmamoğlu aday gösterilemesin diye siyasi yasak vs yav kardeşim muhalefet çok sıkışırsa tak Mansur Yavaş adayımız da der isterlerse. Mesele dediğiniz gibi daha ince mevzularda gizli.

Haberin doğruluğundan şüpheliyim.
Metnin orijinal halini okudum, böyle bir bilgi içermiyordu.
Yanılıyor muyum?

Tek çare LDP ama o da seçime giremiyor maalesef. Keşke imza toplayıp Besim Tibuk aday olsa. Havari Hasan da basın danışmanı, tadından yenmez.

Haberin doğruluğundan şüpheliyim.
Metnin orijinal halini okudum, böyle bir bilgi içermiyordu.
Yanılıyor muyum?
Hocam haber doğru, savcı yıllık izne çıkacağını öne sürerek 7 gün içinde işlem yapılmasını istedi. Garip işler dönüyor.

Hocam haber doğru, savcı yıllık izne çıkacağını öne sürerek 7 gün içinde işlem yapılmasını istedi. Garip işler dönüyor.

Tamam işte, o metinde cezanın az bulunduğu ile ilgi bir şey yer almıyor. Ben mi eksik okuyorum?

Yani burada kesin boomer tepkisi göreceğim ama arkadaşlar bizim siyasetimiz ABD kuklası uyanın artık ya, adamlar niye başıboş bıraksın buraları bir düşünün lütfen biraz mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…