Save dosyaları nasıl silinir?

SarıbeyyD

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese selamlar. Ben Epic olsun Steam olsun bu platformdakı oyunlardakı ılerlemelerımı sılmek ıstıyorum, bu mümkün mü? Mesela God of War Uncharted TLOU GTA 5 gıbı oyunlardakı ılerlemelerımı sılmek ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım.

Cloud savi silmeniz mümkün değil ancak aşağıda verdiğim konudaki gibi bir çözüm uygulayabilirsiniz. Onun dışında Cloud açık oldukça o save sürekli oyuna geri yüklenecektir.

Hocam mümkün. Ben GTA için silmiştim. Oyunun dosyalarında bir klasör oluyor. Oradan silebiliyorsunuz. Muhtemelen her farklı oyunda farklı başlığa kaydediliyor saveler. Oyuna göre bulmanız gerek yanlış bilmiyorsam.

Eğer yanlış değilsem sizn dediğiniz olay Cloud save olmuyor. Direk PC'ye kaydedilen save oluyor onu bulup silmesi kolay.

Cloud savi silmeniz mümkün değil ancak aşağıda verdiğim konudaki gibi bir çözüm uygulayabilirsiniz. Onun dışında Cloud açık oldukça o save sürekli oyuna geri yüklenecektir.

Eğer yanlış değilsem sizn dediğiniz olay Cloud save olmuyor. Direk PC'ye kaydedilen save oluyor onu bulup silmesi kolay.
Yok hocam benim silmek istedigim su oyunu yukleyince oyunla acilan ilerlemeleri silmek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı