U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #11 CorkedWine dedi: Çakışmaz, sadece adware virüslerini bulmak için hızlı tarama yapar. Malwarebytes'ın yan ürünü. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soruyum uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü.
CorkedWine dedi: Çakışmaz, sadece adware virüslerini bulmak için hızlı tarama yapar. Malwarebytes'ın yan ürünü. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soruyum uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 19 Ağustos 2022 #12 Umut198 dedi: Hocam son bir soru sorayım uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil. Sistemi yeniden başlatmanız falan gerek.
Umut198 dedi: Hocam son bir soru sorayım uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil. Sistemi yeniden başlatmanız falan gerek.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Şubat 2023 #13 Umut198 dedi: Hocam son bir soru soruyum uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü. Genişletmek için tıkla... Portable EXE uygulaması. Denetim masasında çıkmaz. Yeniden başlatın ve isterseniz exe dosyasını silin.
Umut198 dedi: Hocam son bir soru soruyum uygulamayı bulamadım denetim masasında vb. sadece .exe dosyasından açılan bir uygulama mı bu? Sileceğim çünkü. Genişletmek için tıkla... Portable EXE uygulaması. Denetim masasında çıkmaz. Yeniden başlatın ve isterseniz exe dosyasını silin.