Savefrom.net sitesi üzerinden açılan reklamdan virüs bulaşır mı?

345291

Hectopat
Merhaba savefrom.net sitesi üzerinden YouTube videosu indirirken açılan sekmede kıs uyarı verdi. Virüs bulaşmış mıdır? Daha sonra videomun olduğu site açıldı orada indire bastım video indi MP4 dosyası olarak. Dosya eklerini bırakıyorum kasperky videoyu güvenli olarak değerlendirmiş. Sanırım savefrom.net üzerinde her zaman bir reklam bir de videoyu indirmek için farklı bir site açılıyor. Ben oradan indirdim herhangi bir sıkıntı olur mu? Chrome'a tıkladım ve 3 tane sekme açıldı. Fakat herhangi bir siteye yönlendirmedi.

Son düzenleme:
Evet bulaşır öyle sitelere ve olaylara dikkatli olmak lazım bazı siteler diğer ünlü sitelere benzer görümün olup kredi kartı bilgisayar bilgileri ve bilgisayarın kontrollüyü ele alabilir bu konuda dikkatli olmak lazım 3 gün bilgisayar, da gözem yap eğer bilgisayar yavaş ve kendi başına hareket ediyorsa

Geçmiş olsun virüs ya da hacker senin bilgisayarına girmiş hemen elektrik kesip format atmakta fayda var.

Not-a-virus diyorsa kesinlikle virüstür hocam . Şaka bir yana evet, çok zararlı yazılımlar olmasa da malware - adware kategorisindedirler. Birkaç hafta önceleri v9-ap anasayfa virüsü yüzünden bilgisayarı formatladım çünkü başka türlü gitmiyordu. Bu tür istenmeden indirilen yazılımları hemen silmeye özen gösterin.

Kardeşim senin neden her konun aynı hepsindede birşey olmaz yazıyor işte.
Ya virüs bulsa bulaşmaz dersin virüs bulmasa da bulaşmaz dersin. Tamam önceki konularımda şüpheye düştüm. Fakat şimdi KIS'de uyarı veriyor sence sormam anormal mi? İnternetten çok alışveriş yapan biri olduğumdan korkuyorum.

Kardeşim ne alaka neden bulaşırsa bulaşmadı diyeyim? Format atman lazım alışverişte yapıyormuşsun sende dikkat et biraz internette dolaşırken her siteye girme.

KIS engelledi indirmesini siteye girerken blokladı. Yani site bir şey indirmeye çalıştı KIS engelledi. Sende ki virüs ne virüsü idi?
Kardeşim ne alaka neden bulaşırsa bulaşmadı diyeyim? Format atman lazım alışverişte yapıyormuşsun sende dikkat et biraz internette dolaşırken her siteye girme.

2 hafta önce format attım zaten.

KIS engelledi indirmesini siteye girerken blokladı. Yani site bir şey indirmeye çalıştı KIS engelledi. Sende ki virüs ne virüsü idi?

2 Hafta önce format attım zaten.

Yapmak istediğin işlem için IDM, Youtubebyclick, 4K Video Downloader kullanabilirsiniz. IDM'yi tercih etmeniz daha iyi olur.

Yapmak istediğin işlem için IDM, Youtubebyclick, 4K Video Downloader kullanabilirsiniz. IDM'yi tercih etmeniz daha iyi olur.
Teşekkürler.
Hocam ben indirmedim zaten sayfada bir anda açıldı KIS'de engelledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…