Saviour 3.0'ın Atomic Heart incelemesi

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saviour 3.0 adlı bir içerik üreticisi YouTube'dan böyle bir inceleme yayınladı. Oyunu genel olarak beğenmiş. İyi bir oyun geliyor gibi. Bu oyunun oynanabilir olduğunu bilmek hoş.

Oyun ilk görüntüleri yayınlandığından beri aklımda, ama RTX 3000 ve RX 6000 serisi kartların bile yetersiz kaldığı bir ortamda artık bilgisayarım kaldırır mı bilemiyorum.

Oyun ilk görüntüleri yayınlandığından beri aklımda, ama RTX 3000 ve RX 6000 serisi kartların bile yetersiz kaldığı bir ortamda artık bilgisayarım kaldırır mı bilemiyorum.

Bilgisayarınızın özelliklerinizi yazar mısınız?

Bilgisayarınızın özelliklerinizi yazar mısınız?
  • Ryzen 5 3600
  • Crucial 32 GB DDR4 RAM @3000 Mhz
  • Sapphire RX 5700 XT Nitro+
  • XPG ADATA SX8200PNP SSD
  • Dell S2721DGFA 1440p 165 Hz
DLSS 3 and FSR 2 desteği olacak diyor. Ama oyun ilk çıktığında FSR/DLSS olmazsa bu özelliklerle 1440p'de ortalama 60 fps bile almak zor olacaktır.

Şu tabloyu buldum ama hiç gerçekçi gelmedi, zaten 1440p'yi de yazmamışlar.

Son düzenleme:

Hocam o kart ile 2K'da oyun oynamayı beklemeyin artık. O tablo gerçek. DLSS 3/2 ve FSR 2.0 oyunun çıktığı ilk gün oyuna gelecek.

Hocam o kart ile 2K'da oyun oynamayı beklemeyin artık. O tablo gerçek. DLSS 3/2 ve FSR 2.0 oyunun çıktığı ilk gün oyuna gelecek.
Ben de zaten 5700 XT'nin 1440p için artık yavaş yavaş yetersiz kaldığını, FSR olursa ancak oynanabilir seviyede olacağını düşünüyorum. Ama ekranın da native çözünürlüğü 1440p, tutup da çözünürlüğü 1080p'ye çekersem çamur gibi görünür, ekrana verdiğim paraya da yazık. Yeni ekran kartı alacak durumum da yok bu devirde, zaten güç kaynağı kaldırır mı onu da bilemiyorum.

Son düzenleme:

Hocam oyunlar optimizasyon sorunlu çıkıyor genelde. Atomic Heart'ın optimizasyonu yine iyi ve grafikleri çok hoş duruyor. YouTube'da PC için 4K oynanış videosu buldum grafikler downgrade yememiş ve böyle bir oyunu o kartta 2K oynayamamak gayet normal diye düşünüyorum. Ama bırak 2K'yı oyunlar öylesine optimizasyon sorunlu çıkıyor ki o kart 1080P'de bile sorun çıkarabiliyor maalesef.

Oyunda Denuvo varmış. Artık 2-3 yıl filan bekleriz oynayabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…