SAY 290k ile tercih yapılır mı?

Makaleler
1
Atılım üniversitesinde uçak gövde ve motor bakımı %25 burs veya TYT puani ile ege uçak teknolojisi 2 yıllık düşünüyorum ama hangisinin önü açıktır? Başka bölüm tavsiyelerine de açığım. Mezuna kalırsam ortaöğretim KPSS'den memur olup bir yandan hazırlanmaya çalışacağım olur mu bilmiyorum. Bu sıralamalar bir yer yazmaya değer mi?

Bu sıralamalara bahsettiğin bölümler dahil herhangi bir bölüm yazmak gelecek için pek mantıklı olmayabilir.Mezuna kalman bana kalırsa daha mantıklı olacaktır dostum.

Bende hemen hemen o civarda yaptım. Bu sonuçla okuyacağın üniversitenin ne sana ne geleceğine hayrı yok bence.

Merhaba @AdamOlanaÇokBile. Eğer alternatif arıyorsanız aşağıdaki yerleri araştırabilirsiniz:
Fırat Üniversitesi Uçak Bakım ve Onarım
Ankara Üniversitesi Aktüerya Bilimleri.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (İngilizce) Matematik.
İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri ve Mühendisliği.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Matematik.

Hocam uçak işinden biraz vazgeçtim gibi. Şuan
Beykent Üniversiyesi %50 Yazılım müh.
Düşünüyorum. Üniverisye hakkinda herhangi bir bilginiz var mi? İstanbul olmasi biraz canımı sıkıyor fakat sıralama orta da.

Beykent Üniversitesi %50 burslu Yazılım Mühendisliği önerilmeyen bir bölüm diye biliyorum.

Beykent Üniversitesi %50 burslu Yazılım Mühendisliği önerilmeyen bir bölüm diye biliyorum.
Vallaha hocam zaten yazılım mühendisliğinde bir tık olay kendinde bitiyor diye biliyorum.
Bir de okuyan insanlarla konuştum memnun olmayan çok az. Tabii siz daha çok bilgi sahibiyseniz bilmiyorum. Bir de sonuç olarak sıralama belli ve düşük.

Beykent Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümü hakkında olumsuz yorumlar var demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…