Çözüldü SAY ilk 100 bine girmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alper_Y

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben 9. sınıf öğrencisiyim. Ders çalışmaktan nefret ediyorum ama konu eksiğim olmadan, biraz zorlasam sayısalda ilk 100 bine girebilir miyim? LGS’de son 3 ay çalışıp kendimi zor da olsa kurtardım ve 460 puan aldım. YKS’de de böyle bir kumar oynamaya gerek var mı?

Çözüm
Normal şartlarda 9-10'da yatsan bir şey olmaz. 11. sınıfta güzel ve düzenli çalışmaya başlayıp, YKS'ye kadar çalışsan bile derece yapabilirsin. Ama sizin müfredat değişiyor, ben olsam boş durmaz günde en kötü 1-1.5 saat ders bakardım.
Kumar oynama zaten 9. sınıftasın önünde var 3 yıl daha, şimdilik takıl kafana göre son senende biraz sıkarsın 100bin öyle zor bir sıralama değil yıllarını vermen gerekmez 100bin için.

Normal şartlarda 9-10'da yatsan bir şey olmaz. 11. sınıfta güzel ve düzenli çalışmaya başlayıp, YKS'ye kadar çalışsan bile derece yapabilirsin. Ama sizin müfredat değişiyor, ben olsam boş durmaz günde en kötü 1-1.5 saat ders bakardım.

Çözüm

Belki müfredat değiştiği için kolay sorarlar

Kumar oynama zaten 9. sınıftasın önünde var 3 yıl daha, şimdilik takıl kafana göre son senende biraz sıkarsın 100bin öyle zor bir sıralama değil yıllarını vermen gerekmez 100bin için.

100 bin derece sıralama değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…