BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #11 @Anonim Yeni Touchwiz gayet iyi çalışıyor bence Custom ROM atmamalısın.
A Anonim Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #12 M.CaN dedi: Zaten S6'ya yapılan ROM'ların hepsi TouchWiz. Genişletmek için tıkla... Benim hatam pardon. Samsung uygulamalarını istemiyorum yani. Gereksiz yer kaplıyorlar. Pingpong rootla da yapılabiliyormuş sayaç artırmayan root.
M.CaN dedi: Zaten S6'ya yapılan ROM'ların hepsi TouchWiz. Genişletmek için tıkla... Benim hatam pardon. Samsung uygulamalarını istemiyorum yani. Gereksiz yer kaplıyorlar. Pingpong rootla da yapılabiliyormuş sayaç artırmayan root.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2015 #13 Anonim dedi: Benim hatam pardon. Samsung uygulamalarını istemiyorum yani. Gereksiz yer kaplıyorlar. Pingpong rootla da yapılabiliyormuş sayaç artırmayan root. Genişletmek için tıkla... Bir ara ben de denemek isterim. Bir defa Rootladım sayaç arttı. Root attıktan sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
Anonim dedi: Benim hatam pardon. Samsung uygulamalarını istemiyorum yani. Gereksiz yer kaplıyorlar. Pingpong rootla da yapılabiliyormuş sayaç artırmayan root. Genişletmek için tıkla... Bir ara ben de denemek isterim. Bir defa Rootladım sayaç arttı. Root attıktan sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
A Anonim Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #14 5.0.2 de vardı ama 5.1.1 de beta galiba. Sorun çıkartmassa kullanırım stok rom diğer türlü xtrestolite yüklerim.
5.0.2 de vardı ama 5.1.1 de beta galiba. Sorun çıkartmassa kullanırım stok rom diğer türlü xtrestolite yüklerim.