DryreL
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Dijital Oyun Tasarımı
Merhabalar,
Statik bir websitem var ve HTML ile kod üzerinden yeni sayfa düzenlemek beni çok yormaya başladı. İşimi kolaylaştıracak bir konteynır arıyorum. Tüm renklendirmeleri linkleri basit bir şekilde atayacağım sonra kodu direkt HTML olarak kopyalayıp siteme kaydedeceğim. Buna benzer konteynırların hazır kod halini arıyorum, nereden bulabilirim?
Tabii buradaki BBcode ile çalışıyor. Bana HTML olanı lazım, örnek olarak koydum.
Veya bunun gibi;
Şimdiden teşekkürler.
Düzenleme: HTML5 Editor olarak geçiyor.
CKEditor bayağı kullanışlı buldum, direkt websitenize ekleyebiliyorsunuz.
ckeditor.com
Ya da Online sitelerden de yararlanabilirsiniz.
html5-editor.net
onlinehtmleditor.dev
Statik bir websitem var ve HTML ile kod üzerinden yeni sayfa düzenlemek beni çok yormaya başladı. İşimi kolaylaştıracak bir konteynır arıyorum. Tüm renklendirmeleri linkleri basit bir şekilde atayacağım sonra kodu direkt HTML olarak kopyalayıp siteme kaydedeceğim. Buna benzer konteynırların hazır kod halini arıyorum, nereden bulabilirim?
Tabii buradaki BBcode ile çalışıyor. Bana HTML olanı lazım, örnek olarak koydum.
Veya bunun gibi;
Şimdiden teşekkürler.
Düzenleme: HTML5 Editor olarak geçiyor.
CKEditor bayağı kullanışlı buldum, direkt websitenize ekleyebiliyorsunuz.

CKEditor 5 | Powerful Framework with Modular Architecture
Easy to customize RichText Editor with a powerful framework, a modular architecture, and modern features like Collaborative Editing.

Ya da Online sitelerden de yararlanabilirsiniz.

HTML5 Editor - Free Online Content Composer
Free online web content composer with HTML source editor and rich text WYSIWYG editor preview. It works without downloading and installing any program.
Free online HTML editor - Word to HTML | Onlinehtmleditor.dev
Free online HTML editor with Word to HTML conversion, real-time collaboration, and feature-rich editing powered by CKEditor 5.

Son düzenleyen: Moderatör: